|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους,
Σήμερα μετά από 4-5 ώρες επιτέλους τέλειωσα το μισό ενυδρείο και σας παρουσιάζω. Και θέλω γνώμες τι να αλλάξω και τι άλλο να βάλω. Και τώρα μπορείτε να μου προτείνετε τα ψάρια. Η πρώτη συνθέσει που μου πρωτινέ ο Κλεόβουλος, μου αρέσει μάλλον αυτό θα κάνω εκτός και αν μου προτείνετε κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα εξαιρετικο!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, παρ΄ότι που μου αρέσουν τα φουλ φυτεμένα και άσχετος με Αφρική, το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο , να το χαίρεσαι.Εγώ στη θέση σου θα έκρυβα την είσοδο και το θερμαντήρα από την άλλη μεριά στις βαλισνέριες και θα έβγαζα τις αεραντλίες.Βέβαια γούστα είναι αυτά.Και πάλι καλορίζικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους
Έχω ένα μικρό πρόβλημα και δεν ξέρω το γιατί. Αφού χθες γέμισα πρώτη φορά το νερό στο ενυδρείο όλα μια χαρά, σήμερα έχω γυρίσει από τη δουλειά και βλέπω το νερό μέσα είναι θόλο προς το λευκό, λες και έχω πετάξει αλάτι μέσα, σαν το θαλασσινό νερό δείχνει. και μυρίζει άσχημα. Έχω βάλει χθες αντιχλωριο το prime και νερό τίποτα άλλο, από τι να είναι άραγε? Τώρα αδειάζω το νερό να ξαναγεμίσω. Και να δω τι γίνετε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |