|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
αυτα τα ειδη mbuna ταιριαζουν γενικα
αυτα τα ειδη mbuna ταιριαζουν γενικα μεταξυ τους αμα τα βαλω σε χαρεμια σε 300 λιτρα??
labidochromis careleus maingano iodotropheus auratus σαν πρωτο ειδος που θα αφισω σιγουρα ειναι τα iodotrofeus σιγουρα και τα maingano ξερετε κανενα αλλο ειδος ετσι ομορφο με χρωματα που θα ταιρειαζε??πειτε μου την αποψη σας |
|
||||
|
||||
Τι μήκος έχεις;
|
|
|||
|
|||
Στα 300 λιτρα βαλε δυο χαρεμια να το ευχαριστηθεις κι εσυ κι αυτα.Labido και maingano και εισαι μια χαρα.Δοκιμασμενα απο χομπιστες καιρο τωρα.
|
|
|||
|
|||
στο 1μετρο ειναι το ενυδρειο θελω να ταιριαξω τα iodotrofeus με αλλο ειδος εκτος απο labido
|
|
||||
|
||||
βαλε τα ιοδια με τα maingano λοιπον και εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
Σε αυτά τα λίτρα και εγώ θα σου πρότεινα labido με maingano!Θα έχεις ένα ενυδρείο με ωραία χρώματα.
|
|
||||
|
||||
βαλε αυτα τα 3 και εισαι οκ. μην βαλεις αλλο χαρεμι....
labidochromis careleus maingano iodotropheus
|
||||
|
||||
σε 1 μετρο 3 ειδη πολυ το ρισκο θαναση ..πολυ ξυλο- απωλειες θα εχει!
|
|
||||
|
||||
+1
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου Γιώργο άκουσε με καλά.Αυτό είναι το πρόβλημα της Αφρικής.Έχει τόσες ομορφιές που δεν μπορείς να τις χορτάσεις εύκολα.Εγώ με 2150 λίτρα σε 7 ενυφρεία και δεν τη χορταίνω.Οι περισσότεροι ''Αφρικάνοι'' έχουν 2-3 ή περισσότερα ενυδρεία.Μην στριμώξεις λοιπόν 3 χαρέμια στο ενυδρείο σου γιατί θα έχεις φθορές και στενοχώριες.Όλα τα παιδιά εδώ σε συμβουλεύουν με αγάπη κι όχι με ανταγωνισμό.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριζεται αυτα τα ειδη moss: | χαρης12666 | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-02-14 04:36 |
γενικα | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-07-10 11:23 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Γενικα για παπαγαλοψαρα | stnikolas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-09-07 23:26 |