|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι πολυ χρησιμα ολα!! 1.λοιπον το σαβ/κο που θα ειμαι στο εξοχικο θα επισκευθω την παραλια σε σημειο που ξερω οτι ειναι καθαρα και θα μαζεψω οση αμμο χρειαζομαι.. 2.μετα πρεπει να βρω κελυφη.ερωτηση,πρεπει να ειναι σαλιγκαρια η κανουν και κοχυλια θαλασσινα??(καπου εχει γραφτει αυτο νομιζω).. 3.πετρουλες απο το βουνο ασβεστολιθικες.(θελει πολλες???) 4.αφου βαλω την αμμο και τις πετρες και ολα πρεπει να περιμενω καποιο καιρο να στρωσει ο βυθος η μπορω να βαλω κατοικους αμεσως?(αν βρω αμεσως).. 5.οι τροφες πλουσιες σε πρωτεινη που δινω στα haps ειναι καταλληλες+κατεψυγμενη??μιας και απο οσα ψαρακια κοιταξα τα εχουν ως carnivores??φυσικα θα παρω κι αλλες τροφες γιατι εδω που τα λεμε εχω τεραστια καταναλωση!!ειναι ορεξατα τα malawi και το χερι μου βαρυ ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψεις | HERBI | Δίσκοι | 12 | 03-01-14 17:29 |
Λυσεις υπαρχουν..(οχι οπως το "Λεφτα υπαρχουν") | Yiannis | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 08-10-13 13:53 |
σκεψεις για μεσογειακο!!! | alan boy | Μεσογειακό | 5 | 10-06-13 20:40 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για reef | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 56 | 31-05-09 23:04 |