|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και 20e συν εξοδα αποστολης (και θα ειναι και πολλα απο τα νησια Φιτζι), παλι γαιδουριά δεν ειναι?
![]() Και ειναι ο κανονικος STC? ή ειναι ο μουφα και παει για φορτωμα σε κανα ασχετο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δε ξέρω, πείτε κι εσείς που έχετε ξαναπαραγγείλει γιατί από το άγχος μου θα πάθω κανά dropsy ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως παρηγγειλα απο εδω : http://www.ebay.com/itm/201021359780...84.m1439.l2649
στις 4 Ιουνιου και προχτες παρελαβα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και πόσο σε ζηλεύω...πάντα καλοπροαίρετα...άντε με το καλό η τοποθέτηση και είμαι σίγουρη ότι σε λίγες μέρες, θα σου χαμογελάνε τα ψαράκια σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
κι αμα δεις και κουτακι που θα τον βαλω...
![]() αυριο φωτο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
ph controller??? | Nikos_alex | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-11 18:40 |
αναγκαιότητα φελιζόλ? | ALKAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-03-10 22:50 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
sos ph controller | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 12-03-08 19:20 |