|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σαν έξοδα υπολογίζω μόνο το καπάκι +σιλικόνη +υλικά για την βάση μιας και τα τζάμια δεν θα τα πληρώσω.Φίλτρο θερμοστάτη κτλ υπάρχουν από το ενυδρείο πού ήδη έχω με τον μονομάχο(για την αφεντιά του προορίζεται το καινούριο) Την αγγελία την είδα αλλά μου φαίνεται κοντό το έπιπλο για εκεί που θα τοποθετήσω το δικό μου. Σίγουρα έχετε περισσότερη εμπειρία και για τον λόγο αυτό ζητάω την γνώμη σας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Παύλο εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο μου Bill-Samos ότι το να σου κατασκευάσουν ένα ένυδρείο σου στοιχίζει πολύ περισσότερο από το να πάρεις ένα καινούριο ή ακόμα καλύτερα ένα μεταχειρισμένο.Η επιλογή όμως πρέπει να 'ναι προσεχτική και μόνο που ακούω από που σκέφτεσαι να το προμηθευτείς - να με συγχωρείς - αλλά σε φαντάζομαι δαγκωμένο απ' τον σβέρκο.Αφού ο φίλος σου είναι τζαμάς και μιλάς για μικρό ενυδρείο - τα 120 λίτρα δεν είναι μεγάλο για μένα - σε συμφέρει να το φτιάξεις.Αν θέλεις κοιτάς σε μοντέλα που κυκλοφορούν τις διαστάσεις ώστε αν αγόραζες μόνο τα καπάκια και το φωτιστικό να μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σου.Μπορείς όμως να φτιάξεις το καπάκι σου γυάλινο σε κομμάτια συρόμενα που θα ακουμπούν στις επάνω κόντρες.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας παρακαλω....βοηθεια! | lionor | Χρυσόψαρα | 217 | 20-08-12 12:03 |
μια βοηθεια σας παρακαλω | Δημητρης89 | Bettas | 21 | 06-11-10 19:28 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
παρακαλω βοηθεια!!!!!!!! | THIRIO-81 | Malawi | 9 | 09-04-07 11:43 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |