|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα..βαλε βρε λιγο πρασινακι τωρα που ναι νωρις να προλαβει να ριζωσει..Απο βδομαδα θα χω καμποσες ριζες sagittaria subulata,αν θες πας να σου στειλω.
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ητσν το 1981 την πρωτη φορα που ειρθα Ελλαδα και πηγαμε στο χωριο του πατερα μου.Πολυ ωρσιο εγινε μπραβο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- τα καραβια ειναι ακομα στο ιδιο επιπεδο με τοτε...αντε λιγο πιο καλα....μην φαναταστεις...5 χρονακια πιο καλα.χαιρομαι που σου αρεσει.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 18-06-14 στις 13:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια...λοιπον για να ερθουμε στο βασικο θεμα μου...δεν μπορω να βρω πουθενα σιμιλις...φυσικα να σκευτουμε την μεταφορα....γιατι απο βορια που βρηκα κατι δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουν να ερθουν...και σκευτομαι τωρα....υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα και να μπορω να το βρω απο αθηνα?καμια ιδεα...εχω δει μερικα αλλα δεν μπορω να αποφασισω.
------------------------- κανενας?τιποτα?καμια ιδεα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-06-14 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες δεν μπορούν να έρθουν..... για πιο λόγο;
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι για να ερθει απο βορια εδω θελει πανω απο 2 μερες.....δεν εχει καραβι καθε μερα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες κάτι άλλο σε κοχυλόψαρο πας σε multis(είναι πιο εύκολο να βρεις) ή αλλιώς βάζεις και άλλες πέτρες και πας σε κάποιο julidochromis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμα βρεις ατομο απο καβαλα η θεσ/νικη θα στα φιλοξενισω εγω.
Και φυσικα με την 1η γενα στελνει ενα χαρεμι. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |