|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου Σακη μου φαίνεται κάπως περίεργα ο γραπτός σου λόγος παραπάνω. Τα θέματα ειναι για να τα βλέπουν όλοι κ εγω σαν "καινούριος" θέλω όταν διαβάζω να ειναι αναλυτικά όλα κ να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Ιδιαίτερα απο αυτούς που έχουν πειραματιστεί κ τα έχουν δοκιμάσει. Επίσης, είμαστε ενυδρειακο φόρουμ με πολλα παιδιά, δεν ειναι ωραίο να λέμε λέξεις που δεν επιτρέπονται. Εντελώς φιλικά θα σε συμβούλευα να λαμβάνεις λίγο περισσότερο σοβαρά άτομα που τα έχουν δοκιμάσει. Θα βγεις κερδισμένος απο όλες τις απόψεις. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα δεν νομιζω να μιλησα με απαγορευμενες λεξεις. Αμα κανω λαθος διορθωστεμε. Επισις ο λογος μου ειναι αναλογος με τον συνομιλητη. Οταν θα μιλαμε ομορφα και σωστα εχει καλος. Αμα καποιος γινετε εριστικος θα απανταω εξησου εριστικα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
DIY ψυξη με χρηση ψυγειου και ανεμιστηρακια και αποφυγη εξατμισης | Κουραμπιές | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 17-08-12 20:35 |
ψυξη στο ενυδρειο | stap | Έλεγχος θερμοκρασίας | 12 | 05-06-12 09:42 |
Ανεμιστηρακια για ψυξη ενυδρειου με χρυσοψαρα | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 15-04-09 15:05 |
Ψυξη μιας μικρης ποσοτητας νερου στο ενυδρειο(δεν εχει δοκιμαστει) | POURITANOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 24-05-08 11:28 |