|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει....δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο....μου φαινεται πολυ περιεργο μια να ειναι καλα και μετα να ξαναγινεται ετσι....αλλαγες νερου κι ολα αυτα κανονικα,ετσι?θερμοκρασια μπορουσες να την εχεις και λιγο πιο ψηλα(30-31)αλλα δε νομιζω να'ναι αυτο το προβλημα...τωρα πως παει??
|
||||
|
||||
![]()
όντος έτσι όπως το περιγράφεις είναι λίγο παράξενη η κατάσταση ...
να ρωτήσω κάτι ? ΜΗΠΩΣ ....λεω μήπως η τόση εμονη σου με το ψαράκι σε κάνει να το βλέπεις διαφορετικό μέρα με την μέρα .. ? πολλές φορές δημιουργούμε προβλήματα χωρίς να υπάρχουν .... πιστευώ πως αν ήταν κάποια ασθένεια με όσα έχεις κάνει ή θα έιχε χειροτερέψει ή θα είχε γίνει καλα ... ![]() απλά μπορεί να πανικοβάλεσαι γιατι μπορεί να είδες ένα κρόσι που δεν είχες προσέξει τόσο καιρό (την έιχα πατήσει έτσι και γιαυτό στο λέω, και συνεχίζω να την πατάω μερικές φορές αν δείς τα ποστ μου ) και κάτι άσχετο αλλά μια και το ανέφερες και δεν είδα σχόλια απο κανέναν .... τόσο καιρό χρησημοποιώ τα Bloodworms της SERA εώ τώρα εδώ και 2-3 μέρες μου προτείναν αυτά που ταίζεις και εσυ. το Forte Dr. Bassleer's Biofish food . είναι "λεεί" απο κρέας ψαριού, πιο θρεπτικά και επιφέρει λογότερα κόπρανα απο ότι οι άλλες τροφές (!!!???) Τι λεει αυτή η μάρκα τροφής ? είναι όντος καλή ? |
|
||||
|
||||
![]()
η συγκεκριμένη τροφή εχει υψηλα ποσά βιταμινών και είναι κατάλληλη για θεραπείες όπου υποψιαζόμαστε τέτοιες ελλείψεις..
τωρα σε μονομάχους ειδικά... ισως λιγο κατεψυγμένο σκουλήκι να έκανε καλύτερη δουλειά. κακό δεν κάνει. |
|
|||
|
|||
![]()
Από μετρήσεις πως πας; Μήπως έχεις αμμωνία και σου συμβαίνει αυτό; Βάλε λίγο μελαφίξ να δεις τι θα γίνει,εξάλλου είναι πολύ πιο ελαφρύ απο το bactopur δεν πηράζει το φίλτρο και κυρίως για μονομάχους εγώ δεν θα στο συνιστούσα, αφού κάνεις μια καλή αλλαγή για να μην πω ολική νερού. Κάνε για 3-4 μέρες τη δόση που λέει στο μπουκάλι και μέτα μια μικρή αλλαγή και πες μας. Καλή τύχη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το bactopur ειναι πολυ καυτερο απο το μελαφιξ το οποιο γενικα δεν εχει αποδειχτει και τοσο αποτελεσματικο τουλαχιστον γιαπεριπτωσεις φινροτ μονομαχων....
|
|||
|
|||
![]()
Στον δικό μου δούλεψε μια χαρά και δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα, ούτε παιδευτικα τόσο καιρό όπως ο crazyio
|
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται απο το ποσο εχει προχωρησει το φινροτ.παντως ειναι γενικα αποδεκτο οτι σε μονομαχους για φινροτ χρησιμοποιεις ειτε αλατι ειτε bactopur(σε πιο βαρυ φινροτ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον για τον Spirosta πάει το μήνυμα και όχι για εμένα ..... εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια συμπτώματα .... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |
Η ουρά του μονομάχου αρχίζει να γίνετε ΚΡΟΣΙΑ...HEEEELLLPPPP | akisk | Bettas | 4 | 17-06-05 22:07 |
Συμπεριφορά Θηλυκιάς Μονομάχος!!! | Cristos | Bettas | 19 | 22-12-04 12:11 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |