|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φοβάμαι να βάλω γωνιόκρανο,αν και νομιζω οτι 20mm Κ.Π.Θ. δεν χρειάζομαι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις άδικο θα πάρω πληροφορίες και τιμές για την εποξική ρητίνη και τα ξαναλέμε ευχαριστώ για όλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ για ξύλινο, θα βάλω εξωτερικά με ανοξείδωτες βίδες γωνιές αλουμινίου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαζω φωτο για να θυμηθειτε το αποτελεσμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλες τις ακμές, μονοκόματη γωνιά, θα μπεί επίσης σιλικόνη γιατί θέλω να προστατέψω το σόκορο από υγρασία γιατι το ενυδρείο θα είναι έξω, στο ταρατσόκηπο συγκεκριμένα, και θα βρέχεται από βροχή κλπ
|
|||
|
|||
![]()
Σε τη διαστάσεις και με τη υλικά σκέπτεσαι να το φτιάξεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
1,20 X 55 X 55
Κόντρα πλακέ θαλάσσης 18αρι, με μια πλευρά τζαμί 10αρι, εσωτερικά επενδυμένο με πλεξιγκλάς 5αρι. Το κοντρα πλακέ θα περαστεί με συντηριτικό ξύλου Vivexyl και Diaxyl. Το πλεξιγκλάς κοστίζει αλλά το έχω βρει και δεν θα μου κοστίσει τίποτα, και μάλλον θα μου περισσέψει να φτιάξω και καπάκι. Θα φτιαχτεί και εσωτερικό φίλτρο σαμπ (με πλεξιγκλάς και αυτό) και θα υπάρχει υπερχείλιση και θα βάλω χρονοδιακόπτη που καθημερινά θα στέλνει φρέσκο νερό από φίλτρο άνθρακα, έτσι θα έχω και αναπλήρωση, δεν θα χρειαστεί να κάνω αλλαγές και ταυτόχρονα μια υποτυπώδης ψύξη για τώρα το καλοκαίρι. Θα γίνουν δοκιμές βέβαια πόσο νερό θα πρέπει να βάζω καθημερινά, έχω υπολογίσει πως αν μπαίνουν καθημερινά 20-30 λίτρα νερό θα πρέπει να είναι οκ. Το ενυδρείο υπολογίζω να είναι από 250 έως 300 λίτρα. Εσωτερικά θα μπει πλάτη και πλαϊνά με dow περασμένο με D1 σαν απομίμηση πέτρες . Θα φιλοξενήσει τα χρυσόψαρα μου
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλη επιτυχια στο εργο σου.Σαν ιδεα ειναι σωστη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |