|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες οι γωνιες σε λιγο καιρο θα σκουριασουν ειναι απο γυψοσανιδες.Το καλυτερο απο ολα μια και εισαι αποφασισμενος για ξυλινο ενυδρειο ειναι κοντρα πλακε αυτο που βαζουν σε καλουπομα οι οικοδομοι και κολλα δυο συστατικων που χρησιμοποιουν οι ναυτομαραγκοι για την κατασκευη ξυλινων σκαφων
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την στιγμή που θα γίνει μόνωση ούτε το γωνιόκρανο θα έχει πρόβλημα! Αν γίνει σωστή μόνωση δεν θα σκουριάσει ποτέ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με σωστή μόνωση δεν θα έχω πρόβλημα προτιμώ όμως το ξύλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν περασει το νερο απο την μονωση για να σκουριασει το γωνιοκρανο, τοτε το ενυδρειο τελειωσε. θα σαπισουν τα ξυλα και θα δυαλισει. εγω το ειχα κανει με ξυλινα πιχακια αλλα αν το ξανα εκανα θα εβαζα το γωνιοκρανο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Θανάση για το γωνιόκρανο,όσο λιγότερες γωνίες έχεις εσωτερικά τόσο πιο καλά θα πιάσει το υλικό για μόνωση!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φοβάμαι να βάλω γωνιόκρανο,αν και νομιζω οτι 20mm Κ.Π.Θ. δεν χρειάζομαι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις άδικο θα πάρω πληροφορίες και τιμές για την εποξική ρητίνη και τα ξαναλέμε ευχαριστώ για όλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ για ξύλινο, θα βάλω εξωτερικά με ανοξείδωτες βίδες γωνιές αλουμινίου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |