|
|
||||
|
||||
![]()
βραχο θες 5 κιλα τουλαχιστον ..αλλιως βιολογια σου δεν επαρκει.πως εχεις ξεκινησει τοσο στραβα δεν μπορω να καταλαβω ? και ξαναλεω βγαλε το νασο ειναι κριμα να χαθει το ψαρι φιλε μου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ψαρι δεν ειναι τοσο τεραστιο και το βλεπω να κινιτε ανετα μεσα στο ενυδρειο. ουτε συμπτωματα στρες αντιμετωπιζει. Ασε που τρωει και την αλγη. αν δω οτι αντιμετωπιζει προβλημα το ψαρι εννωειται και θα φροντισω. προς το παρων ομως το αφηνω. |
|
||||
|
||||
![]()
ok οπως θες φιλε μου κριμα παντως για το ψαρι και την τυχη του
![]() ![]() ![]() ας συνεχισουν οι υπολοιποι καλη συνεχεια απο εμενα. |
|
|||
|
|||
![]()
το οτι μεγαλωνει το συγκεκριμενο ψαρι το ξερω. αλλα ειναι ακομα ΠΟΛΥ μικρο. κατι που οπως ειπα ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ απο τις φωτογραφιες. ευχαριστω για τις συμβουλες. και το αν το ψαρι εχει καποιο προβλημα τοτε εγω θα το καταλαβω, δεν ειμαι καινουριος με τα ψαρια, ασχολουμε καμποσα χρονια κυριως με γλυκου νερου ομως.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια αλμυρου νερου | XRHSTOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-05-12 14:54 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βασικές γνώσεις για ενειδρύο αλμυρου νερου | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 21-06-06 14:59 |
εξοπλισμος για 2000 λιτρα αλμυρου νερου | Πανικος Σωτηριου | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 19-11-05 00:09 |