|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
το ενυδρειο μου μιας και λες οτι σου αρεσει σαν κατασκευη θελω να σου πω οτι απο τοτε τρεχει χωρις κανενα προβλημα. !!!! απο τοτε μεχρι σημερα λογο πολλων κατασκευων μπορεις να βαλεις και εποξικη ρητινη η πολυεστερα. με την διαδικασια που το εκανα εγω δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το κολλημα του τζαμιου. απο οσο ξερω οτι ιδιο μπορεις να κανεις με την εποξικη ρητινη... εγω δεν θα αφηνα ακομη και τωρα καποιο σημειο χωρις ρητινη για να κολλησει το τζαμι μιας και αυτο το σημειο θα το θεωρουσα σημειο για πληγες... ας μας πουν κι αλλα παιδια που εχουν κανει , την διη τους γνωμη!!!! τοτε το ενυδρειο μου ηταν απο τα πρωτα που εγινε με την διαδικασια που το εκανα και σημερα αν και ειναι στα τελευταια του δυστυχος, τρεχει μια χαρα... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το τελος του ηρθε μιας και εφτιαξα το πιο μεγαλο ενυδρειο μου στο μαγαζι και στο σπιτι τωρα θα κρατησω ενα πιο μικρο γυρο στα 500-600 λιτρα.
οταν λες οτι θα βαλεις εσωτερικες γωνιες, τι εννοεις???
|
|||
|
|||
![]()
Παρακολουθώ το μεγάλο σου ενυδρείο σχεδόν από την αρχή του. Είναι φοβερό. Καθώς και τα ψάρια που βάζεις μέσα. Θαυμάζω την υπομονή σου, την επιμονή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα που σου προκύπτουν. ( γωνίες εννοώ τα ξύλινα πηχάκια που θα βάλω στις ενώσεις, νομίζω πως είχες βάλει και εσύ. )
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θελεις κατι πιο καλο και γερο, βαλε γωνιοκρανα, τα χρησημοποιουν στις κατασκευες με γυψωσανιδες. βαζεις ανα 5 εκατ. βιδες 1.5 εκατοστα και γινετε οτι πιο καλο δεσιμο μπορεις να κανεις... δες φωτο!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με προβληματίζει καθόλου η κατασκευή του ξύλινου μέρους (λόγω πείρας 40+ χρόνια σε κατασκευές επίπλων), θέλω όμως να περιορίσω όσο το δυνατόν περισσότερο την περίπτωση λάθους στην μόνωση και στο κόλλημα του τζαμιού.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες οι γωνιες σε λιγο καιρο θα σκουριασουν ειναι απο γυψοσανιδες.Το καλυτερο απο ολα μια και εισαι αποφασισμενος για ξυλινο ενυδρειο ειναι κοντρα πλακε αυτο που βαζουν σε καλουπομα οι οικοδομοι και κολλα δυο συστατικων που χρησιμοποιουν οι ναυτομαραγκοι για την κατασκευη ξυλινων σκαφων
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |