|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι κανα μηνα μεσα δε θυμαμαι ακριβως.
χρωμα βγαζουνε μια χαρα.οχι οσο τα καταπα βεβαια,αλλα λογω του παχους τους βολεψανε παρα παρα πολυ στο ενυδρειο με τα μικρα. καθοντουσαν πανω τους και τρωγανε στην επιφανεια.τα καταπα θα ειχανε μαλακωσει και διαλυθει προ πολλου. το μονο "κακο" οτι βγαζουνε μηκυτα κιαυτα σαν τα ξυλλα ![]() φευγει και καθαριζει ομως οπως και στα ξυλα. ψαχνω και μπανανια τωρα να τα δοκιμασω γιατι ειδα εχει βαλει και η "amy" στο ebay και πουλαει. εκεινα τα tantora teabags σκεφτομαι να δοκιμασω επισης... υ.γ(ασχετο) εψαξα να βρω αυτη τη μελετη του Dr.Goldstein την οποια αναφερει η amy στο μαγαζι της,αλλα δε μπορεσα να τη βρω πουθενα.τον τοπο εφαγα... @maverick δεν πιστευω να μπορουμε να τη βρουμε ε;... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φύλλα μπανανιάς χρησιμοποίησα αρκετά, είναι πιο βολικά από IAL και δε γίνονται "σκόνη" τόσο γρήγορα. Επίσης βγάζουν πολύ λιγότερο χρώμα στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα Γιωργο!
με το καλο και ουριτσες οταν το αποφασισεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Dr.Robert J Goldstein "water conditioners and additives" (2002)
@tsala ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υποδειγματικό φίλε μου πολλά μπράβο δεν χορταίνω να βλέπω το βίντεο!!!!
Ερωτησούλα τα επιπλέωντα φυτά τι φυτά είναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
τα φυτα ειναι eichornia crassipes,salvinia auriculata,και azola(αν και δεν φαινεται η τελευταια). τωρα ανεβαζω αλλο ενα βιντεακι απτο ενυδρειο στην παρουσιαση εδω με το φως αναμενο.θα δεις και θα μου πεις πως σου φαινεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο, και τα ψαράκια σου ζωηρούλια
|
||||
|
||||
![]()
thanx!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background σε betta tank | Κουραμπιές | Bettas | 16 | 15-02-13 14:52 |
mahachai betta.ειναι καινουρια ανακαλυψη η προκειται για "λαθος"? | kgf12345 | Bettas | 2 | 19-10-12 13:39 |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
DIY betta tank by Macintosh | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-02-06 18:21 |
Betta tank, καλό? | Maverick | Bettas | 7 | 19-02-05 17:15 |