|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Την δικια μου σου την ειπα πιο πανω,ολα περιμετρικα. ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε, καλα ξεμπερδεματα
![]() Δεν υπαρχει λαθος τροπος σε τιποτα απο τα παραπανω. Απλα αλλοι ακολουθουν ενα τροπο, αλλοι διαφορετικο. Το μονο σιγουρο, ειναι οτι πρεπει να το κανεις πολυ προσεκτικα και να εχεις δευτερο ατομο για βοηθεια, γιατι ειναι μεγαλο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα επώνυμα ενυδρεία περιμετρικά έχουν κολλημένα τα τζάμια? ε..?
..και κάτι άλλο ποιο είναι καλύτερο καθαριστικό τζαμιών πριν μπει η σιλικόνη? οινόπνευμα, ασετόν, άζαξ, η κάτι άλλο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αζαξ σιγουρα οχι,Ασετον καλυτερα,αλλα και οινοπνευμα.
Ασε θα τον μπερδεψουμε πιο πολυ τον φιλο μας ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
φαντάζομαι το καθαρό οινόπνευμα!
γιατί να τον μπερδέψουμε.. τα τζάμια θα πρέπει να τα καθαρίσει στα σημεία κόλλησης για να πιάσει γερά η σιλικόνη.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο δε τροπος κολλησης ,σε μικρα ενυδρεια δεν εχει καμια σημασια το πως θα κολληθουν,και του φιλου μας ειναι ενα μετριο ενυδρειο,οποτε ας κανει οτι θελει.Αλλα σε μεγαλα ενυδρεια ,οποσδηποτε περιμετρικα πρεπει να κολληθει.Για παρα πολλους λογους. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δεν προλαβα ανοιχτο τον τζαμα σημερα οποτε εχω περιθοριο να μελετισω λιγο καλυτερα το ολο θεμα και να δω και τις αποψεις σας.
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα καθαρίζω με διαλυτικό νίτρου (διαλύει τα πάντα) και μετά με οινόπνευμα. Επίσης, τα απομινάρια από σιλικόνη τα καθαρίζω με white spirit και μετά με διαλυτικό νίτρου, αφού πρώτα με φαλτσέτα και ΠΡΟΣΟΧΗ έχω βγάλει τα χοντρα. ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης στη χρήση των υλικών αυτών, ο καθαρισμός να γίνεται σε ανοιχτό καλά αεριζόμενο χώρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
reef αρχιζει το ταξίδι | ΧρήστοςΠ | Reef | 25 | 08-10-13 15:08 |
nd Napoli Aquatica, 2011 συνεχιζει να δινει το παρων ο discus.gr | mathaios81 | Δίσκοι | 4 | 01-10-11 12:04 |
Αρχιζει το στρωσιμο η ιδεα μου? | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-03-10 09:27 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |