|
|
||||
|
||||
![]()
το φυλλο απο σε πια υλικια φαινεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ αργα, πανω απο 2 χρονια ξεχωριζουν στα 100% αλλα καποιες ενδιξεις υπαρχουν.Οπως αν τις εχεις παρει ταυτοχρονα και καποια γινονται πιο μεγαλα,κτλ,
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια απιστευτο,ανοιξα το φιλτρο και βρηκα τα δυο φροντοζακια μεσα ζωντανα και υγιεστατα, τα εχω βαλει στο ενυδρειο αμεσος, και φαινονται μια χαρα, δεν πιστευα στα ματια μου, δεν περιμενα να τα βρω με τιποτα,ειναι ποιο μικρα απο τα αλλα αφου ηταν σε μικρο χωρο τοσο καιρο και ελαχιστο φως, αλλα ειναι καλα, μαζι τους ηταν και ενα μικρο σοκολοφι που και αυτο ειναι καλα.ευχηθητε μου να ζησουν,μπορει να το χρειαστουνε μετα απο αυτο που παθανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτω και ομως αληθινο.ποσο καιρο ηταν μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Από πέρσι τον Νοέμβριο!!!
Τι τράβηξαν τα κακόμοιρα! Κώστα βάλε βρε ένα σφουγγάρι στην είσοδο της βαρέλας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα βαλει απο την επομενη μερα που τα εχασα,εκεινες τις μερες εκανα αλαγες στο ενυδρειο εδινα τα ψαρια εβγαζα πετρες και ξανα πετρες κτλ με ολα αυτα ειχα βγαλει κατα λαθος τη σιτα απο την εισοδο του φιλτρου.ΕΙΝΑΙ ευτυχως σε καλη κατασταση και πολυ κινητικα εριξα τροφη και φαγανε με τη μια,βρηκανε αμεσως την τροφη, ειναι ζωηρα, απιστευτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελεια εκπληξη φανταζομαι!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow shrimp: Νeocaridina heteropoda "yellow" | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 15-09-11 21:40 |
frontosa | ραφαηλ10 | Tanganyika | 2 | 26-07-10 21:18 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |