|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν συμπηρωνεις με νερο απο Α/Ο , αλλα με βρυσης ..ανεβαινουν οι σκληροτητες κι επομενως και το ph..
αλλα ποτε προλαβε... τωρα αρχισαν οι ζεστες , τοσο εξατμιση ειχε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα.το γνωριζω αυτο..δεν συμπληρωσα ομως ποτε..αλλαγη νερου εκανα 40% και με την αλλαγη ξερω οτι πεφτει το πεχα..μονο με το συμπληρωμα ανεβαινει..
|
|
||||
|
||||
![]()
περιεργα πραμματα
![]() οχι αποκλειεται απο το φιλτρο να εγινε κατι τετοιο.. κανε και μετρηση με ενα τεστ να δουμε.. για το phmetro στο λεω γιατι αν ειναι κινεζικο, τπτ δεν αποκλειεται.. |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω 1000% για το πεχαμετρο και δεν θα του δωσω εμπιστοσυνη αλλα πως στη βρυση και στο αλλο ενυδρειο μετραει σωστα??μονο στο μικρο ξερει να μην δουλεψει??
![]() ![]() τελοσπαντων και για να μην σας κουραζω αδικα βραδυατικα θα ξαναποσταρω αυριο με τα αποτελεσματα των υγρων api και ευχομαι να κανω λαθος και να λυθει το θεμα μου επιτοπου γιατι οσο το σκεφτομαι θα τρελαθω!!αν ειναι να εχω 8.8 πεχα παντως θα το κανω με τη μια τανγκανικα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πολυ καλα θα κανεις
![]() κοιτα στο λεω γιατι εχω κι εγω καπου πεταμενο ![]() μου εβγαζε (καλυμπραρισμενο) μεγαλυτερο ph στους ροδοστομους ,απ οτι στα ζωοτοκα .. και στους ροδοστομους φυσικα εχω νερο απο α/ο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() μολίς μου εδωσες ελπιδα!!!!(δεν εχω το κιτρινο,το μαυρο εχω με το καλωδιο) αρα παιζει να μετραει λαθος ακομα και απο τα λιπασματα!! φανταζομαι οτι αν οντως ειναι τοσο ψηλο το πεχα θα ειχα και θεμα με τα γαριδακια.. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ετσι φανταζομαι..
ενα υγρο τεστ θα μας δειξει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικη Αρρωστια Μονομαχου | George1324 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 53 | 30-05-13 15:39 |
ξαφνικη πολύωρη διακοπή ρεύματος | dimitrak2000 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 25-02-09 07:50 |
Ξαφνικη θολουρα στο ενυδρειο | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-07 12:04 |
ξαφνικη απωλεια...ασχημο θεαμα...sos! | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 13-09-04 16:43 |