|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα θα εχω θεμα και με το γυαλι..αμα μεγαλωσει το pacu θα τα γκρεμιζε ολα.!χααχαχαχχαχαχααχαχαχα...αυτο που λενε δηλαδη οτι τα ψαρια μεγαλωνουν αναλογα με το ενυδρειο ειναι παπατζα..?σας ευχαριστω για τις απαντησεις..και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα..
-------------------------
Μανα δεν θελω Tanganyika,MONO MALAWI θελω.! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris_R : 29-05-14 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καποια ψαρια παθαινουν νανισμο και αρωσταινουν σε μικρο ενυδρειο..καποια αλλα ομως μεγαλωνουν και τα γκρεμιζουν ολα..
παντως για να παρεις μια ιδεα για τα μαλαουι θα σου πω οτι εχω καποια αρκετα μεγαλα ειδη της λιμνης σε 500 λιτρα και νιωθω οτι ζοριζονται εκει μεσα..και γι αυτο το λογο εχω στα σχεδια συντομα να πρωχωρησω στην κατασκευη ενος ενυδρειου 3+μετρων και ανω των 1000λιτρων μονο και μονο για να τα κανω ευτυχισμενα!!η τρελα δεν παει στα βουνα!!απο την αφρικη ηρθε και μου χτυπησε την πορτα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oσο για το φιλτρο πιστευω ειμαι καλυμμενος..εχω το eheim 2012 to 200αρι..στο οποιο εκοψα σχεδον μισο σφουγγαρι και εβαλα siporax mini σε διχτυ..
------------------------- ------------------------- χχαααχαχαχαχαχαχαχχααχχα...1000 ε..??σου ευχομαι να το φτιαξεις.!!οτι καλυτερο θα ναι..!
Μανα δεν θελω Tanganyika,MONO MALAWI θελω.! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris_R : 29-05-14 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη καλησπέρα εγώ λέω ν' αδειάσεις το ενυδρείο και να βάλεις Dow γιατί τα νταμάρια είναι ωραία και δεν ξέρεις τι γίνεται ου μη γένετω δηλαδή αν οι πέτρες πληθαίνουν σιγά σιγά κι άλλωστε περίπου 2,50¤ το τετραγωνικό μέτρο έχουν στο LEROY MERLIN και το φύλλο είναι 1,25 X 0,50cm περίπου.Αφού βάλεις πρώτα το Dow μετά τις πέτρες και τελευταία την άμμο (ρίξε την παντού).Μετά μπορείς να ετοιμάσεις το ενυδρείο και να φιλοξενήσεις σ'αυτό τις κιχλίδες του.Το pacu και το plecostomus βρες κάπου να τα δώσεις αλλιώς στείλε τα ένα ταξιδάκι,απέφυγε όμως την Αφρική γιατί ούτε τα ψάρια σου θα περάσουν καλά ούτε τα Αφρικανάκια!!!.Πιστεύω να μην σ' έχουν τσαντίσει τα ψαράκια σου και να θέλεις να τα τιμωρήσεις μ' αυτή τη συγκατοίκηση!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η ζωοφιλία δεν συμβαδίζει με τον σαδισμό.Τα λάθη από αμέλεια συγχωρούνται,όταν όμως γνωρίζεις καλά |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε πετρο σ΄ευχαριστω για την απαντηση σου..απλα μονο που σκεφτομαι αυτο που τραβηξα χθες να το ξεστησω και ξανα απο την αρχη.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το πακου και ο πλεκο (ειδικα το πακου)δυστυχως δεν κανουν για ενυδρεια φιλε μου..
αλλα αναγκαστηκα τωρα, καπου πρεπει να μπουν.. πρεπει να ψαξεις που θα τα δωσεις ωστε να μην καταληξουν παλι σε λιγα λιτρα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φελιζολ που ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-09-12 20:28 |
Πως θα πιασω τα λαμπιντο χωρις να ξεστησω της πετρες. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 13 | 04-07-12 00:02 |
Τι φελιζολ? | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 23-11-10 22:36 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |