|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα up date μιας και έγιναν κάποιες αλλαγές στο ενυδρειο μου. Οι πέτρες (ψαμμίτης) αφαιρέθηκαν και αντικαταστάθηκαν απο ηφαιστιακή λάβα όπως και η μαύρη πλάτη αντικαταστάθηκε με χρώματος μπλε. Στα δικά μου τα μάτια ειναι σαφώς πιο όμορφο το αποτέλεσμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι το σημαντικότερο,πολύ ωραίο το ενυδρείο σου έτσι κι αλλιώς.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου και συγχαρητήρια,δεν μένω κοντά σου για να 'ρθω επίσκεψη και να το καμαρώσω,σου στέλνω όμως από εδώ αυτό που χρειάζεται κοντά στο ενυδρείο σου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 30-05-14 στις 14:42 Αιτία: ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο κι απο εδω!!πολυ ωραιο!!την ζηλευω την πρασιναδα αλλα εμενα δεν με αφηνουν τα δικα μου να βαλω..την τεμαχιζουν..σαρκοφαγα σου λεει μετα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ωραιο στησιμο και πολυ καλος συνδιασμος ψαριων.
Προτιμω ομως τις πρωτες πετρες των οποιων το χρωμα εκανε καλυτερη αντιθεση με τα φυτα και εδειχνε πιο φωτεινο το ολο συνολο. Και ετσι βεβαια ειναι πανεμορφο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η δική μου... λιμνούλα | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 173 | 07-10-22 21:22 |
Lake Malawi Αποθέωση! | Παναγιώτης Κ | Malawi | 1 | 30-01-12 23:31 |
Bibliography of Lake Malawi Biology | george | Malawi | 3 | 08-10-03 19:09 |
Lake Malawi Fish Checklists | george | Malawi | 0 | 08-10-03 14:18 |
Σε ενυδρείο με cichlids from Lake Malawi | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-01-03 14:47 |