|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες δεν αντεξα το γεμισα μεχρι πανω δεν ειχε κανενα προβλημα χωρις βιδες στον τοιχο .
Μετα απο κανα 8ωρο ακουω ενα ΚΡΑΚ . Οταν μιλησα με το παλικαρι που καναμε την βαση μου ειπε οτι απλα πηρε το βαρος η βαση . Οπως και να εχει για να κοιμηθω σαν ανθρωπος χθες το αδιασα στο 1/3 . Πρεπει να κανω κατι αμεσα ! (Το ευκολο κουνιμα παρατηρησα οτι το κανει λογο του στραβου δαπεδου , το ενα απο 4 ποδια θελει σφινα γιατι ηταν καπως στον αερα ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να ηταν τζαμι ηταν κρακ απο το σιδερο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά τυχόν στρέβλωση του σίδερου θα προκαλέσει ανωμαλία στη επαφή με το τζάμι, και το τζάμι δεν τα συχωρεί αυτά. Και το σίδερο αν έχει κολληθεί σωστά και να ειναι αλφαδιασμένο δεν κάνει κρακ (σε τέτοιου μικρού μεγέθους κατασκευές)
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα βάζεις σφήνα.
Αν θες για να σου φύγει από το μυαλό όπως είναι τα σίδερα που έχεις βάλει σε κύκλο βάλε στις άλλες δυο πλευρές 2 λάμες 40x8 γιατί για κολλητες δεν το βλέπω εφικτό πάνω στα πλακάκια. Μην βιδώσεις σε τοίχο γιατί στο σεισμό θα παίρνει και τις ταλαντώσεις του σπιτιού. Σαν κατασκευή πάντως . . . δεν είναι και τόσο σωστή . . . |
|
||||
|
||||
![]()
Χιαστι αντιανεμικα λεω αυτα που λεει ο τακης. Συγγνωμη δεν ειχα μπει πιο πριν δεν τοδα.
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....8&d=1279661940 Σαν αυτο, τα κιτρινα. Και με το ενυδρειο πανω τα κολλας δεν ριναι θεμα. Εγω τακανα ετσι οπως τα πισω κιτρινα στο σχεδιο, απλα δεν πανω απο το πατωμα μεχρι πανω. Ξεκινανε οπως αυτο και καταληγουν στο κεντρικο, πανω απτη μεση. Αν κανεις αυτα εισαι κομπλε. Σαν Χ σε 3 πλευρες |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλε μου είναι δυο διαφορετικές κατασκευές. Στην μεγάλη λόγο διαστάσεων καλό είναι να υπάρχουν.Στην μικρή του φίλου δεν είναι απαραιτητα.Το λάθος για εμένα στην κατασκευή του φίλου είναι οτι το τραπέζι είναι πιο μικρό από το ενυδρείο αν και ο κατασκευαστης προσπάθησε να το ενισχύσει. Από εκεί και πέρα τα "κίτρινα" στο σχέδιο που μας δείχνεις εσύ είναι και αυτά λίγο λάθος μιας και θα έπρεπε να πιάνουν από γωνία σε γωνία και οχι πιο μέσα.Κάνουν δουλειά και όπως είναι αλλά θα ήταν πιο "δυνατά" με τον τρόπο που σου περιγράφω. Εκτός και αν δεν είναι καλά αποτυπωμένα στο σχέδιο. edittt Το ενυδρείο δεν θα πάθει τίποτα αν κολλήσεις στο τραπέζι αλλά δεν θα μείνει πλακάκι από τις καφτρες. . . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βαση για 400 λιτρα | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-06-11 22:44 |
Βαση για ΖΒ | dim orestiada | Θαλάσσια Βιολογία | 8 | 25-02-10 20:42 |
βαση; | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 14-11-04 21:09 |