|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω χασει πολλες συζητησεις με ολα αυτα , εμενα Γιωργο μετα απο λιγοτερο απο 10 λεπτα αδρανειας μου τα δειχνει ολα διαβασμενα χωρις να χρειαστει να κανω login ξανα .
Και αλλα πολλα. Αντε να δουμε τι θα γινει.
|
||||
|
||||
![]()
E Σώτο, μην μου πεις ότι δεν σου λείπει το πρώτο Forum το php με τα ωραία και γλυκά μπλεδάκια του
Αχχχ ωραία που ήταν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To πρωτο φορουμ ηταν YABB
![]() H version 3,5 του vbulletin διορθωνει ολο αυτο το προβλημα, απλως ειναι σε betta μορφη ακομα - λιγη υπομονη. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σκουρίνουμε λίγο τα χρωματάκια του Master ?
Είναι λίγο κουραστικά στα μάτια, αυτά τα ανοιχτά γαλαζιο-σιέλ-άσπρα χρώματα. Μπααα ε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιό πρόβλημα βρε παιδιά;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργη εσένα όταν διαβάζεις ένα θέμα μετά παύει στην κεντρική σελίδα να σου δείχνει ότι υπάρχουν νέα μηνύματα? Αυτό είναι το πρόβλημα, μπαίνεις, διαβάζεις και μετά πάλι τα ίδια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν έγινε κάποια αλλαγή στο φόρουμ αλλά πλέον σε εμένα τουλάχιστον τα δίχνει όλα τα μηνύματα αναγνωσμένα και σαν μη αναγνωσμένα όσα δίάβασα .... ακριβώς το αντίθετο δλδ απο ό,τι πρέπει να κάνει ...
σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν...απλα λίγο υπομονή απο εμάς ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα προβλήματα που λέτε τα έχει μόνο το GAB; Μήπως έχεται κάποιον proxy server και τα κάνει μπάχαλο; Μήπως o ISP σας βάζει proxy με το έτσι θέλω;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |