|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανος ο μικρός, και με τέτοια μάτια σε γλύτωσε από έξοδα όπως
https://www.google.gr/search?q=%CE%B...ml%3B320%3B320 Την παρουσίαση θα την κάνω, αλλά λείπει ο εικονολήπτης (και η κάμερα...) ![]() Αν έχεις όρεξη το κανονίζουμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία μάτια...!!
Να σου ζήσουν!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Μακαρι να ειχα καμερα της προκοπης εννοειτε οτι θα ερχομουν το βιντεακι ειναι τραβηγμενο με κινητο Σε ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!!!
Αυριο παω να παρω αρτεμια γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ηταν κολαση στη δουλεια δε προλαβα να κανω τιποτα ,την τεταρτη κλεινουν αισιως 2 εβδομαδες ελπιζω να τα καταφερουμε θα τη φανε?Η ειναι ακομα μικρα αν ειναι να παρω και καμμια baby food για ποικιλια γιατι τωρα τα ταιζω με δαφνια αποξηραμενη της tropical (Εχω βρει τρελη πατεντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως εχω ξαναπει, ειχα μεγαλωσει τους γονους των zebra danio που ειχα με tetramin baby αλλα τωρα που μου ειχε ερθει ενας γονος κατα τυχη με ενα φυτο, ειχα παρει και την hikari first bites που ειναι ακομα πιο ψηλη.. (την εχω δωσει σε φιλο με boraras brigittae..και αυτα σαν γονοι ειναι
![]() Θα ελεγα να δοκιμασεις και την Hikari.
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι 2 εβδομαδων ξεκινα την αρτεμια θα την φανε!
κι αν βγουν αρκετα κοριτσακια , κρατα κανενα και για μας γιατι πολλοι μαντραχαλαδες μαζευτηκαν! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα απο την αρχη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 79 | 04-03-16 23:17 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |