|
|
||||
|
||||
![]()
Χλωρίνη απλή (χωρίς αρώματα, συμπυκνωμένη κλπ), καλό ξέπλυμα, ενισχυμένη δόση αντιχλώριου στη συνέχεια και είσαι οκ.
Το "φελιζόλ" δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωση σου (δε θα βάλεις 200 κιλά πέτρα). Βάζεις πρώτα τις πέτρες να πατάνε σταθερά, μετά την άμμο που θα τις σταθεροποιήσει καλύτερα. Για ψάρια τηλεφωνική βόλτα στα καταστήματα και αγγελία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη θα το γεμισω και θα βαλω αντιχλωριο κ μετα θα ξανααλλαξω νερο για να αρχισω το στρωσιμο με αμμωνια?ή με το ιδιο? και αντιχλωριο σε τι ποσοτητα? αα και 3 ακόμη ερωτησεις! 1.ο μπουκαλακι αμμωνιας που εχω το εχω σχεδον 2μιση χρονια,να την πεταξω να παρω αλλη? 2.το τεστ αμμωνιας της jbl που εχω εληξε τον Απριλιο ,θελει και αυτο αλλαγη για τοσο λιγες μερες που εχει ληξει? 3.ποσα brevis μπορω να βαλω αν τελικα τα βρω?(και μπορω να βαλω καποιο ασπονδυλο ή κατι αλλο?) Συγγνωμη για τις απειρες ερωτησεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
-ξέπλυμα καλό, γεμίζεις νερό και ρίχνεις διπλάσια δόση από την προτεινόμενη για τα λίτρα σου (ανάλογα το αντιχλώριο)
-με αμμωνίες δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω (εγώ προτείνω μπόλι ![]() - το τεστ δεν νομίζω να χάλασε -ψάρια αν βάλεις μικρά, ξεκινάς με μια πεντάδα για να βγει ζευγάρι/χαρέμι και αν κάποια απομονωθούν/κυνηγηθούν απ' τα υπόλοιπα τα απομακρύνεις. |
|
|||
|
|||
![]()
αα τελεια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι παραμετροι του νερου σου ειναι χαμηλες (ας με διορθωσουν οι αφρικανοι αν κανω λαθος) , σιγουρα θα πρεπει να τις αυξησεις με κατι ασβεστολιθυκο..
σκεψου οτι εγω σε ενυδρειο μαλακου νερου εχω παρομοιες σκληροτητες (gh 7 kh 5).. |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει ph 8,6 οποτε και σκληροτητα θα ειναι καλη .Βαλε Seachem Tanganyika Buffer περιεχει οδηγειες
|
|
|||
|
|||
![]()
και δεν ηθελα να μπλεξω με επεξεργασια νερου γι αυτο διαλεξα τα κοχυλοψαρα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο 2ου ενυδρειου-απορία!! | leonidas87 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 13-03-14 20:08 |
Στήσιμο ενυδρειου ..τα φωτα σας | gergioz | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 82 | 07-07-13 17:44 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |