|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
όλοι όσοι το κάνανε είπαν πως είχαν φοβερά αποτελέσματα απο την επόμενη κιόλας μέρα .. οπώτε μάλλον θετικά θα ακούσεις και απο δώ ....
βέβαια εγω δεν το έχω κάνει γιατι μάλλον θα ήταν άχρηστο στα πλαστικά φυτά μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι ευκαιρία να ξεκινήσεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα αποτελεσματα ειναι πολυ θετικα...η hygrophilla καθε 5 μερες θελει κλαδεμα διοτι φτανει στην επιφανεια..οι anubies πεταξαν νεα φυλλα και γενικα ολα τα φυτα βγαζουν runners σαν τρελλα.
Το χρωμα τους εχει τονωθει αρκετα και οποια μαυρισματα ειχαν αρχισαν να υπωχωρουν...και ολα αυτα σε 10 μερες λειτουργιας του. Τις τελευταιες μερες επεσαν οι φυσαλλιδες που παραγει, αλλα αυτες που βγαζει ειναι αρκετες ...υπολογιζω να με βγαλει και την αλλη εβδομαδα (συνολο 3).. ειδωμεν............
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μάλον θα είναι το πιό άχρηστο πράγμα που θα έχω κάνει στα ενυδριάκια μου ... αλλά σίγουρα όταν με το καλό στηθεί το 80λιτρο (τώρα, σε 1 μήνα θα στηθεί, σε 5, σε ένα χρόνο που θα απολυθώ.... θα δούμε) σίγουρα θα υπαρχει αυτοσχέδια παροχή CO2 για τα όποια φυτα θα βάλω μέσα .... Ολοι όσοι το εχουν κάνει εδω μέσα είδαν πολύ καλά αποτελέσματα .... γιατί όχι και εσυ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() δυστυχώς όταν πήρα τα ενυδριάκια δεν είχα εμπειρία για αληθινα φυτά .. όπως εμπειρία δεν έχω και τώρα ... αλλά τώρα είναι 10 φορές πιο δύσκολο το να πειραματιστώ με αληθινά φυτά μια και οι μέρες μου σαν Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ είναι μετρημένες ... και βγαίνουν... χμμμμ μόλις 17 !!! ![]() όπως κατάλαβες 10/10 παρουσιάζομαι στρατό ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ντε πάντως σου εύχομαι καλή θητρεία, τώρα έτσι κι αλλιώς είναι λίγη. |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνα με πληροφοριες και στα πλαισια της καλυτερης ένταξης των νεων στα στρατιωτικα δρώμενα, τα κεντρα υποδοχης νεοσυλλεκτων θα στελεχωθουν με προσωπικό όπως της φωτογραφίας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεί νά είναι μικρή η θητεία αλλά το λούκι είναι ... λούκι ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |