|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....t=%F3%FC%E4%E1 έχει κάνει μιά πολύ καλή προσπάθεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Thanks Τακη
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ Σάκη
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια βαζει 3 ειδη μεσα στο μπουκαλι ξυδι,σοδα και....???
|
||||
|
||||
![]()
2 Είδη, σόδα και κιτρικό οξυ ή ξυδι
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενα μπουκαλι σοδα με νερο και στο αλλο κιτρικο οξυ με νερο και αυτο ηταν.
Αυτο που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης ειναι σωστη και γρηγορη αναπτυξη των φυτων. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ξερεται ποσο απο το καθενα βαζουμε να τον δοκιμασω ..?
Κατσε μπερδεφτικα βαζουμε στο ενα μπουκαλι σοδα με νερο και σε ενα δευτερο βαζουνε νερο με ξυδι αυτα τα δυο μπουκαλια ενονται με σολινακι και μετα παει στο ενυδρειο..?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σοδα και ξυδι | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-03-12 19:34 |
Ξυδι για καθαρισμα ενυδρειου | mariah | Bettas | 14 | 13-12-06 09:06 |
Αλατι-Σοδα για malawi | melisg | Malawi | 20 | 11-07-06 17:35 |
αχχχχ,καταραμενο μυδι..... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-05-06 01:01 |
σοδα στο νερο? | ksaderfos | Malawi | 25 | 20-10-04 15:18 |