|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι όλα τα ζωντανά για τις γυάλες μας και ειδικά το χταπόδι λογω εφυίας δεν είναι σίγουρα!!! Ελπίζω να εχεις σφραγίσει καλά το καπάκι ![]() http://www.youtube.com/watch?v=T8cf7...eature=related
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Το χταποδι το χαζεψα 2 μερες και το επεστρεψα.. Απωλειες:1 ερημητης και μια γαριδα..
Ολα κυλανε μια χαρα πηρα κ ανεμηστηρακια .. Επησης επεστρεψα και τον κοκκινο αχινο εφοσον επρεπε.. Τωρα εβαλα καποια ψαρακια που επιασα με μια αποχια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι νησιωτης, η επαφή μου με τη θάλασσα ειναι όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Μερικά έως αρκετά μπάνια το καλοκαίρι και μερικά έως αρκετά ουζο - τσίπουρα στο ενδιάμεσο
![]() Αλλα δεν ξέρω πόσο ώριμο είναι να μπαινοβγαίνουν σε ένα ενυδρείο ζωντανοί οργανισμοί απευθείας από τη θάλασσα κι ότι δεν μας αρέσει ή τελικά δεν μας κάνει, να το "επιστρέφουμε" εκεί απ όπου το πιάσαμε Ας με διορθώσουν οι θαλασσινοί...αν κάνω λάθος, αλλα νομίζω πως έτσι: 1. Κινδυνεύουν τα ζωντανά που ήδη κατοικούν στο ενυδρείο 2. Κινδυνεύει ο οργανισμός που μετακινείται μπρος πίσω (θάλασσα - ενυδρείο - θαλασσα) Αν κάνω λάθος, σορρυ για το ποστ. Αλλα νομίζω πως θέλει παραπάνω μελέτη τι βάζουμε σε ένα θαλασσινο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω ρε φιλε μπορει να εχεις και δικιο.. Εγω δεν πιστευω παντος πως το χταποδι επαθε τιποτα τις 2 μερες που ηταν στο ενυδρειο μου..
Αλλα αν το δουμε τελειως οικολογικα σιγουρα ειναι απανθρωπο να αιχμαλωτιζεις ψαρακια κ διαφορα αλλα σε μια γυαλα.. Οτι συνθηκες κ να εχει, οσο μεγαλο κ να ειναι.. Αν ρωτισεις εναν οικολογο δεν νομιζω να ειναι συμφωνος με την δημιουργια οποιουδηποτε ενυδρειου.. Ολα αυτα βεβαια ειναι κατι που θα μπορουσε να μπει σε αλλο ποστ.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά μια με τον αχινο, μια με το χταποδι... Οσο για το οικολογικό μέρος του θέματος : Δεν θεωρώ αντιοικολογικό να αγοράζω ψάρια γεννημένα και μεγαλωμένα στην αιχμαλωσία. Αλλωστε προσπαθω να τους προσφέρω οτι καλυτερο μπορω Το να παίρνω κάτι όμως απ τη φυση και στη συνέχεια να το επιστρέφω, απλα το έκρινα ως μη ωριμο Για μενα κλεινει το θεμα εδω κι ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες απ τα ποστ
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε τπτ νεώτερο ;;
![]() Λειτουργεί καόμη το ενυδρείο ;; Μην μας αφήνεις χωρίς ενημέρωση !!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω κι εγώ ενημέρωση!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο μεσογειακο | Πάνος | Μεσογειακό | 116 | 07-09-11 15:40 |
Μεσογειακο VS θαλασσινο | pavlos15 | Μεσογειακό | 7 | 29-08-11 17:56 |
χταποδι σε μεσογειακο? | 6981giwrgos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 44 | 06-07-10 20:54 |
Νεο Μεσογειακο | sv1gfu | Μεσογειακό | 3 | 05-07-08 12:57 |
νεο μεσογειακο | asteris_veroia | Μεσογειακό | 15 | 09-06-08 19:22 |