|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μεταφερθηκε και το και το δευτερο γατοψαρο και προσαρμοζεται σιγα σιγα.... το πρωτο ξεψαρωσε και απολαμβανει το νεο του σπιτι....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο Θανάση... Απίστευτοοοοοο,πολλά πολλά συγχαρητήρια άξιζε και η δική σου αλλά και η δική μας υπομονή/αναμονή,αυτόν τον 1,5 χρόνο... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Σταυρο. να σαι καλα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ κάποτε μετέφερα τον πλέκο μου και δυσκολεύτηκα γιατί κλώτσαγε. Αλλά ήταν θερίο, γύρω στα 15 εκ.
![]() Μπράβο Θανάση. Έχεις πάει το DIY σε άλλο επίπεδο. Να τα χαίρεσαι τα θηριάκια σου, μέσα στο θηρίο που έφτιαξες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω πριν μερικα χρωνια δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα φτασω τις κατασκευες μου σε τετοιο σημειο.... μακαρι να μπορεσω στο μελλον οπως θελω να παω σε μεγαλητερες και καλητερες ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφες επιλογες εχεις κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τη μετφορα coleman εγγυηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και ωραία τα ψάρια.
Μήπως να έβγαζες photo χωρίς φλάς με αναμμένα τα φώτα του ενυδρείου ώστε να φαίνονται καλύτερα τα ψάρια και το εσωτερικό του ενυδρείου; Και πάλι μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ρε Θανάση. Μακάρι. Ασχολήσου με κάτι μεγαλύτερο ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας τρελάνεις τελικά. Πάντως βλέποντας τις ψαρούκλες σου μέσα κι εμένα για "λίγο" μου φαίνεται τώρα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |