|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα πριν 15 χρονια ξανα ενυδρειο, με παπαγαλοψαρα...
και τωρα που ξαναεστησα παλι,πηρα τετοια γιατι μου αρεσαν πολυ... μετα που ασχοληθηκα με το φορουμ ειδα τι παιζεται με αυτα τα ψαρια... τωρα δεν ξερω τι να κανω... να τα πεταξω? κι οχι τιποτα αλλο,τα πληρωσα και χαβιαρι... |
|
||||
|
||||
![]()
επιστροφη στο πετ σοπ..πλησιαζει η ωρα που θα κυνηγανε τα παντα εκει μεσα αφου αρχισαν να σκαβουν..επισης πρεπει να φτιαξεις και τα υπολοιπα λιγο..οπως πχ τα κορυδορας θελουν κοπαδι τουλαχιστον των 8..
το πεχα πρεπει να κατεβει οπως επισης και τα νιτρικα λιγακι. |
|
|||
|
|||
![]()
τα corydoras 8 ειναι...ή μηπως πρεπει να ειναι 8 απο καθε ειδος?
------------------------- Παράθεση:
Θα κατεβει το PH? Τα νιτρικα πως θα τα ριξω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalafan : 17-05-14 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα πρεπει να ειναι ενα ειδος..
το σατανοπερκα βλεπω τελικο μεγεθος 30 εκατοστα αρα ισως πεσει μεγαλο για το ενυδρειο.. οι γεωφαγοι θελουν κοπαδι.. τα καταπα πρεπει να τα βαλεις φυσικα!! τα νιτρικα πεφτουν ευκολα..η θα χρειαστεις λιγο μεγαλυτερες η ακομα και συχνοτερες αλλαγες νερου..η πιο απλα αν φυτεψεις περισσοτερο το ενυδρειο αφου τα φυτα βοηθουν παντα και παντου..η μπορει και να ταιζεις με βαρυ χερι και να χρειαστει να λιγοστεψεις λιγο την τροφη.. σε γενικες γραμμες εισαι σε καλο δρομο και μου αρεσουν οι επιλογες που κανεις αλλα ολα ξεκινουν απο τα παπαγαλοψαρα..δες πρωτα τι θα κανεις με αυτα και μετα ολα θα φτιαξουν ευκολα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- εχω σκοπο να βαλω κι αλλους... ------------------------- αν τα παω πισω, υπαρχει περιπτωση να μου κοψουν λεφτα απο αλλα ψαρια που θα παρω? ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- απο τη στιγμη που θα φυγουν τα παπαγαλοψαρα... τι προτεινετε για την ψαροσυνθεση μου? θα παρω αμεσα αλλα 2 Geophagus Tapajos Red Head... θελω ηρεμια και οχι επιθετικες συμπεριφορες...καποιο απο αυτα κανει για το ενυδρειο μου? http://www.animall.gr/papiliochromis...-6%CE%B5%CE%BA http://www.animall.gr/herotilapia-mu...10%CE%B5%CE%BA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalafan : 17-05-14 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι επιθετικές συμπεριφορές στις κιχλίδες ξεκινάνε με τις γέννες. Θα τις αποφύγεις αν κάνεις καλές επιλογές στους συνδυασμούς.
Και οι γεωφάγοι ζουν σε κοπάδι, όταν όμως μεγαλώσουν και σχηματιστεί ζευγάρι/α, θα υπάρχουν αψιμαχίες μεταξύ τους. Εκτός αν στο μέλλον αποφασίσεις να κρατήσεις ένα ζευγάρι και δώσεις τους υπόλοιπους..μιλάω πάντα για τις διαστάσεις του πάτου σου. Για το σατανόπερκα συμφωνώ με τον tyrinthos. Εφόσον έχεις τη διάθεση να αλλάξεις την ψαροσύνθεση (ναι να προσπαθήσεις να πάρεις τα νέα ψάρια σε χαμηλότερη τιμή) θα σου πρότεινα ένα κοπαδάκι mikrogeophagus altispinosus μαζί με τα corydoras και κάποιο κοπαδόψαρο για τις ψηλότερες περιοχές.
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|