|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα καλύτερα αν είναι ξεραμένα "φυσικά" πάνω στο φυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς είναι φρέσκα τα φύλλα, έχω 3 μικρούς φοίνικες σε γλάστρα και δεν προλαβαίνουν να ξεραθούν τα φύλλα, τα κόβω εγώ τακτικά για να πετάει καινούρια. Αλλά είναι εγγυημένα καθαρά γιατι δεν βάζω φάρμακα ή λιπάσματα στα φυτά μου
|
||||
|
||||
![]()
αν μου ελεγε κανεις πριν 3.5-4 χρονια οτι θα ειχα αγχος για τα ψαρια και αν γεννησανε και αν κρατησανε τα αυγα,θα του ελεγα να παει να κοιταχτει
![]() παντως οσο ασχολουμαι χειροτερα ειναι. ------------------------- ενταξει δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχει η γεννα.τη βλεπω και μικραινει η φωλια. μαλον ειναι η πρωτη του. δεν πειραζει.στην επομενη θα τα παει καλυτερα. τουλαχιστον εχω το βιντεακι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 13-05-14 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μη πειραξεις τιποτα ακομα
|
||||
|
||||
![]()
ποσο εξυπνα ψαρια ειναι ρε παιδι μου...
πριν καμια ωρα,επειδη εβλεπα οτι αρχισανε να του φευγουνε και να κουραζεται αδικα,εβαλα προσεκτικα ενα φυλλο κατω απτη φωλια του χωρις να κουνησω τη φωλια,ωστε οσα πεσουνε,να πεφτουνε εκει και να τα μαζευει ευκολα. ενα απο πανω ενα απο κατω και η φωλια αναμεσα δηλαδη. τα πηρε ο ατιμος αποκει που ητανε στο πλαι στα τοιχωματα του ενος φυλλου,γιατι εκει ητανε μεγαλη ανοιχτη επιφανεια και ητανε δυσκολο να κρατησει τη φωλια σωστα,και τα πηγε πισω στη γωνια στην ακρη του χωνιου που κανουνε τα δυο φυλλα.εκει εκανε φουσκες παλι και τα κραταει ολα μαζι σε μικροτερο χωρο και λιγοτερο εκτεθειμενα απτη ροη κλπ. ασχετα αν τοχω τερμα κλειστο το φιλτρο οσο παει,αυτο το λιγο που τρεχει μπορει να κανει ζημια. αλλα μου κανει εντυπωση η εξυπναδα του ![]() ------------- ------------------------- τα εσωσε τα αυγα το κ...λοψαρο τελικα ![]() του αφησα τη λαμπα αναμενη ολο το βραδι για να βλεπει να μαζευει.οσο μπορουσα πιο λοξα καπως για να μη στρεσσαριστει τιποτα και τα παρατησει ![]() αφου αντεξε μια μερα,πιστευω θα τη βγαλει και τις επομενες.θα δειξει. φτου φτου φτου ![]() τωρα δεν προκειται να πειραξω τιποτα απολυτως.το φιλτρο το χαμηλωσα χθες τερμα οσο παει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-05-14 στις 08:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι! Αγάπη, φροντίδα, θαυμασμός και μια μικρογραφία της φύσης!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα μη νομιζεις,εγω πιο πολυ ζημια κανω οσο καλη προθεση και να εχω
![]() νομιζω βοηθησε λιγο το φυλλο που εβαλα χτες,κυριως γιατι του εδωσε χρονο να μεταφερει τα αυγα σε πιο καλο σημειο και να ξαναστησει τη φωλια.αλλα περα απαυτο,ολα το ψαρι ταχει κανει ![]() πιο πολυ τον εαυτο μου βοηθησα παρα το ψαρι... θα δουμε τι θα γινει. τωρα πρεπει να υπαρχει γεννα και στη λιμνη ![]() εκει δε μπορω να κανω τιποτα.καλυτερα δηλαδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ το θέμα σου απ την αρχή του, έχεις μεγάλο πάθος και τρέλα με τα ψάρια σου μιλάμε! Σε χαίρομαι! Νομίζω πως έχεις προσομοιάσει πολύ καλά το βιοτοπό τους.. Μην αγχώνεσαι, πού θα πάει, θα τα καταφέρεις και με τις γέννες με τα συγκεκριμένα είδη bettas όπως τα πας. Απλά κοίταξε να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο παρεμβατικός μέσα στο ενυδρείο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά. Εσύ και όλας έχεις ένα σωστο βιότοπο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα βοήθησε γιατί τα αβγά χάνονται ανάμεσα στα χαλίκια του βυθού. Σε παλίοτερο ενυδρείο μου (που τελικά το χρησιμοποίησα για αναπαραγωγή), είχα βάλει μία σκουρόχρωμη πλάκα ακριβώς κάτω από τη φωλιά γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και δούλεψε τελικά. Πολλά αβγά έπεφταν στην πλάκα αλλά τα μάζευε από εκεί ο αρσενικός και τα ξαναέβαζε στη φωλιά. Artemia έχεις για όταν σκάσουν μύτη τα μικρά;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |