|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πηρα KNO3 με 3ευρω το κιλο. Το θεμα ειναι να το ζητησης σωστα!
Νομιζω αμα δεν κανω λαθος το λιπασμα αυτο ειναι το 13-0-26,δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι στην δουλεια.αλλιως θα το εβλεπα. Τι αλλα λιπασματα χρεισιμοποιητε σε φυτεμενα εκτος απο KNO3,KH2PO4? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παιδια πηγα σε μαγαζι με χημικα οπως λεω και οχι σε γεωπονικο. Γι αυτο η διαφορα τιμης. ειναι καθαρο χωρις προσμιξεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορεις να μας πεις τι προσμιξεις εχει ? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε γνωριζω τι μπορει να εχει ακριβως αλλα απλα δεν ειανι κατι χυμα σε τσουβαλι που πωλειται για λιπασμα υδροπονιας αλλα ειναι μια συσκευασμενη ουσια καθαρη για αλλη προφανως χρηση. Θελω να μου πειτε οσοι εχετε εμπειρια εαν αξιζει η τιμη αυτη. Σκοπευω να παρω 250gr που θα ειναι δλδ στα 6 ¤ περιπου.
Εσυ Σακη ακολουθησες Estimative Index λιπανση? Το χρησιμοποιησες χψριος προβληματα το σκευασμα που πηρες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πρεπει ναναι αυτο που ειχα εγω και μου τελειωσε. Ειναι οντως 99,3%. Το βρηκες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος λιπασματων | rottbea | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-13 20:18 |
Χρηση λιπασματων η οχι? | skamanakos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-04-11 18:24 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |
Ανακατεμα λιπασματων | cbr929 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-03-05 07:24 |
Ποια τα πιο σημαντικα τεστς για παρακολουθηση λιπασματων? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-12-03 05:20 |