|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ταιζεις τοσο κοσμο με ακριβες τροφες βρε θηριο?? Θα σου προτεινα Hikari Algae Wafers σε συσκευασια 250 γραμμαριων. Μια χαρα θα ειναι και μ'αυτην την τροφη. Προσεξε το θεμα με την συνεχη πτωση του PH. Ειναι εν δυναμει ..ωρολογιακη βομβα. Σε καθε αλλαγη νερου φροντισε να ανεβαζεις ΚΗ βαζοντας νερο αλλαγης με KH 5-6. Μονο ετσι θα κρατιεται το Ph σου σε καλα επιπεδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωωω, σμηνος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες!!!Να τις χαιρεσαι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Γιαννη οταν τελειωσουν οι τροφουλες θα δοκιμασω να δω και αυτην που προτεινεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Hikari Shrimp Cuisine Ocean Nutrition Shrimp Wafers Glasgarten Shrimp Dinner Pads ή Glasgarten Shrimp Dinner Gran |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nospanos;837507]Να προσθέσω και για επιπλέον επιλογές ή και ακόμα καλύτερα συνδυασμό όλων και με αυτές που υπάρχουν ήδη:
Ολες μια χαρα ειναι..και η ποικιλια ακομη καλυτερη..Αλλα αν ειναι να δωσεις 4.60 Ευρω για 15 γρ. τροφης .. που πρεπει να ριξεις 5-6 φακελλακια για ενα μονο ταισμα στο ενυδρειο του φιλου μας με το πληθος των γαριδων που βλεπουμε..καταλαβαινεις τι εννοω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν απατώμαι είχε πάρει το μάτι μου στο Petcumulus τροφές τις Dennerle σε παρόμοια σακουλάκια με πάνω-κάτω ίδια ποσότητα από 10¤ και άνω... φαντάσου πόσο ακριβότερες θα είναι οι Mosura (και να μην παραλείπουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και αναγκαστικά επωμίζεσαι και το κόστος των μεταφορικών). Να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζω ποιες τροφές ακριβώς ταΐζει, ενδεχομένως να του βγαίνουν λίιιιγο φθηνότερες, εξαρτάται από την ποσότητα, αν και δεν το νομίζω με βάση τις διαφορές στις τιμές των διαφόρων εταιρειών... Υ.Γ. Πάντως από τη στιγμή που διατηρείς ένα 500λιτρο τίγκα σε γαρίδες - και όχι τις εύκολες red cherry, (πρέπει να) είσαι όπως και να το κάνουμε προετοιμασμένος ότι θα δαπανήσεις πολλά χρήματα διότι οι crs δεν τρέφονται με τις κοινές και οικονομικές γαριδοτροφές. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 10 διαφορετικες τροφες απο 20 μεχρι 40gr η καθε μια απο mosura και borneowild.
Το συνολο των τροφων δεν ξεπερασαν τα 120¤ και θα περασω με αυτην την κοσμοσυρροη 1 χρονο. Αξιζουν τα λεφτα τους γιατι απο τοτε που εκανα ενα προγραμμα διατροφης εκτοξεφτηκε ο πλυθησμος. Δεν λεω οτι ειναι μονο απο τις τροφες αλλα εχει και αυτο την βαρυτητα του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω νομιζω αποψη μου οσο καιρο διατηρω γαρίδες, καλυτερα να εχουμε ποικιλια στην τροφη λίγο απο όλα. Παρα μονο ενα ειδος... ( εχω γυρω στις 20 τροφές για γαρίδες , απο μοσουρα εως και hikari) Οι δικές μου crs οτι και να τους ριξω το τρωνε... οπως και ολες οι γαριδες μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποικιλλία χρειάζεται και τις πιο "ντελικάτες-ακριβές" τροφές όταν μιλάμε για τα πιο απαιτητικά είδη. Στις πιο απλές γαρίδες μπορούμε να έχουμε και πιο "καθημερινές" τροφές.. Εγώ προς το παρών για red cherry είμαι στις 17 διαφορετικές τροφές ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Προτιμω να δινω τα λεφτα στην ΔΕΗ..αφηνοντας το air condition αναμμενο μερα-νυχτα τους τρεις καλοκαιρινους μηνες..Νομιζω οτι οι γαριδουλες μου το εκτιμουν πολυ περισσοτερο.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα μικρό βιντεάκι.......... | Sotiris7 | Δίσκοι | 23 | 15-12-10 15:15 |
Βιντεάκι αναπαραγωγής! | Maverick | Bettas | 3 | 12-11-06 06:41 |
Ενδιαφέρον βιντεάκι...... | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-09-04 01:30 |