|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ψαρίνα μου παραμένει φουλ μπουκωμένη από την Τρίτη,ερωτήσεις...
1]Κάνω αλλαγές νερού + καθαρισμό βυθού και αν ναι με ποιον τρόπο ώστε να μην την στρεσάρω και τα χάσω; 2]Την βλέπω να μην πολύτρωει δλδ αν και βγαίνει τρώει ότι αφήνουν τα άλλα και δεν είναι και πολλά,να ανησυχώ τι πρέπει να κάνω; 3]Τούλι στο φίλτρο βάζω; 4]Να προσθέσω πέτρες για περισσότερες κρυψώνες για τα μικρά ή θα την στρεσάρω και πάλι; Σας ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς....πολύχρονος
![]() 1.κανονικά τις αλλαγές νερού -μην ανακατεύεις τον βυθό 2.μπορεί να μη τρώει καθόλου για 3 βδομάδες 3.βάλε κάτι τέτοιο https://www.eheim.com/en_GB/products...ter-cartridges αν και τα μικρά mbuna δύσκολα θα τα τραβήξει το φίλτρο 4.θα έλεγα να μη πολυβάζεις χέρια με το καλό! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσο μπορει να μου κοστισει η μεταφορα ενος ενυδρειου με μεταφορικη απο Γιαννιτσα,εχετε ιδεα;που μπορω να απευθυνθω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια ερώτηση σε κάποια μεταφορική που έρχεται από Γιαννιτσά-Αθήνα
πχ http://www.metakomisismetafores.gr/m...la-pellis.html |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς με το χθεσινό πατατράκ που έπαθα με το φίλτρο φαίνεται πως στρέσαρα απίστευτα τα ψάρια με αποτέλεσμα την μπουκωμένη μου να την δω κανονικά,ακόμη και τα υπόλοιπα σήμερα έχουν χάσει λίγο από το χρώμα τους,ελπίζω να επανέλθουν...
Σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να προσθέσω πέτρες και να αλλάξω λίγο το aquascape ώστε να δημιουργήσω δυο στοίβες με πέτρες και να δημιουργήσω περισσότερες κρυψώνες για πιθανές επερχόμενες γέννες.Τι λέτε να το κάνω ή θα τα στείλω; |
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαράκια είναι μια χαρά και το Σάββατο που πέρασε άλλαξα και την διάταξη στις πέτρες και μου αρέσει περισσότερο...
Ερώτηση,ένας ξάδερφος μου είναι ψαροντουφεκάς και μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει όση τραγάνα (ή κάπως έτσι ![]() Ερώτηση Νο2 θα φτιάξω καπάκι για να μπορέσω να εφαρμόσω και ανεμιστηράκια λόγω καλοκαιριού σε συνδυασμό με τον stc-1000,το πλέξι το απορρίπτω λόγω κόστους και είμαι μεταξύ τζαμιού (έχω 2 κομμάτια) και ξύλου,τι προτείνετε και αν έχετε να μου δείξετε σχέδια και τρόπο που θα το κάνω.Σας ευχαριστώ,ακολουθούν φώτο με τις αλλαγές και τους έρωτες μου... Μετρήσεις : NH4/NH3 : 0 mg/l (υγρά sera) NO2 : 0 mg/l (υγρά aquili) NO3 : 5 mg/l (υγρά aquili) Ph : ανάμεσα στο 8,5 με στο 9.0 (υγρά sera) Kh : 8°dKh (υγρά sera) Gh : 9° dGh (υγρά sera) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |