|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις το manual από την αυτοματη ταιστρα resun???
Την προγραμματίζω για 3 ταισματα την ημερα, βάζω και την ώρα...αλλά πάπαλα Κάτι ξεχναω - (μπαταρίες εχω βαλει ![]() ¶κυρο το ποστ - Το βρηκα. Ξεχνουσα να προγραμματιζω τον 1 ή 2 στροφες... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι την έχουμε πατήσει με αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 13 μήνες λειτουργίας του ενυδρείου σε εξωτερικο χώρο, δίνοντας μάχες με τις άλγες λόγω του φυσικού φωτός και με τις χαμηλες θερμοκρασίες του χειμώνα, η μεταφόρφωση των δύο κατοίκων είναι εμφανής
Εγώ προσωπικά τα λέω "γομαράκια"...κι ελπιζω να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια ![]() (του χρόνου τον χειμώνα, το ενυδρείο θα μπει σε εσωτερικό χώρο) Δεν ξέρω αν το χρώμα τους ειναι το τελικό - αφού απ οτι εχω διαβάσει, οριστικοποιείται στα 2-3 πρωτα χρόνια τους... Σορρυ για την ποιοτητα των φωτο ![]() Κι εδώ πως ήταν πέρυσι http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...1&postcount=23 Φωτό 5 & 3!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι Σακη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανα.
Τι ειδος αλγες εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι. Ομορφα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε νομίζω Silk αλλά αντιμετωπίστηκε (Είχα μειώσει τη συχνότητα αλλαγών νερου) Από το ενυδρείο πέρασε και Green Dust! Για έναν περίπου μήνα είχα καλύψει το ενυδρειο και από τις 4 πλευρες για καλύτερη προστασία απ το κρυο Μολις τα καλύματα βγηκαν, αναπτύχθηκαν ζωοσπόρια (Δεν ξερω αν επηρέασε η μεταβαση απ το καλυμμα - στο "φως") Αντιμετωπίστηκαν κι αυτά Πριν μια βδομάδα πήρα το Hailea (2X24) και τωρα τρέχουν 2Χ6500 Κελβιν λάμπες λευκου χρώματος για 5 ωρες την ημέρα (18:00 με 23:00) Η αληθεια ειναι πως προχωράω παρατηρώντας το ενυδρείο κάθε μέρα και πως δεν ειναι ευκολη υποθεση η συντηρηση του σε εξωτερικό χώρο Οι αλλαγές νερού έχουν αυξηθεί σε 40% ανά 5 μέρες και καθαρισμό των τζαμιών με καρτα ή ξυράφι πριν τις αλλαγές ------------------------- Ευχαριστω Θοδωρή! ![]() ------------------------- Ευχαριστω Στρατηγε! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-05-14 στις 17:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις και προσθετα 5 ωρες φωτισμο?
Εμενα που ειναι σε εσωτερικο χωρο με εμμεσο (αμμοβολισμενο τζαμι) εξωτερικο φωτισμο και τους εχω 4 ωρες προσθετο, κι αυτο ειναι πλεονασμος κατα την αποψη μου. Δεν επρεπε να τους εχω καθολου. ------------------------- ΥΓ Μολις πατησα sent αναψαν οι λαμπες ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-05-14 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή σχεδίων και στο βάθος χρυσοψαράδικο | genecr | Χρυσόψαρα | 16 | 27-10-12 08:00 |
Σκέψη για "χρυσοψαράδικο" | Rafaela | Χρυσόψαρα | 37 | 01-02-12 23:25 |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |