|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ώπως επίσης και αν έρχεται μαζί με τα λάστηχα, ή πάνε ξεχωρηστά απο την τιμή Έχει να προτείνει κανείς κάποια άλλη λύση? Συμφωνήτε με την αγορά του συγκεκριμένου φίλτρου, ως το καλύτερο που έχω να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristic.net/AQf1d1417d...800+1102167513
aquaristic net καλη τιμη και γρηγορη παραλαβη και δυνατοτητα πληρωμης με την παραλαβη....Το φιλτρο ειναι κομπλε θελει μονο βανακια υπαρχει σχετικο ποστ στο φορουμ.....Δες το ....Και υλικά θελει να αγορασεις..... Πουλαει ετοιμο σετακι σε καλη τιμη......Αποψη μου τα βανακια για να μην πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου παρτα απο μαγαζι με κηπευτικα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ pritani...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καποιο παρομοιο προβλημα ειχα και`γω.Την λυση την βρηκα με ενα εξωτερικο φιλτρο Pροject 1500 λιτρα /ωρα αλλα....την εισοδο και την εξοδο την εχω προσαρμοσει σε ενα συστηματακι που λεγεται in & out.Το εχει ο zajac και το meerwasser και κοστιζει 49 ευρω + 102 το εξωτερικο.Το συστημα αυτο στην εισοδο εχει πολλα σημεια που ρουφαει και η εξοδο εχει ακομη πιο πολλα ακομη και εξοδο για το διοξειδιο.Οχι ομως και atman.Τον συγκεκριμενο κυκλοφορητη τον ειχα παλια για να μου ανεβαζει απο το sump πανω στο ενυδρειο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |