|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Είναι πολύ πιο εύκολο απ ότι φαντάζεσαι..απλά το μέγεθος δεν βοηθά κι επίσης τώρα που αυξάνεται η εξωτερική θερμοκρασία (αν δεν έχεις ανεμιστηράκια κτλ στην γεννήστρα) ίσως να είναι πιο δύσκολο ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεμιστηράκια έχω, αυτό που δεν έχω ακόμα είναι γεννήστρα χαχα
Σκέφτομαι να πάρω ένα 20λίτρο μόνο και μόνο για να προσπαθήσω. Χαίρομαι πάντως που μου λες πως είναι εύκολο... Ε κι αν δω πως δεν τα καταφέρνω θα καλέσω βοήθεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι θες (αν χρειαστει,εδω ειμαστε)! Σκέψου πως εγώ το πηρα πατριωτικά γιατι μ αρεσαν πολυ τα συγκεκριμενα ψαρια αλλα τα έβρισκα κοντα στο 4ευρω το ενα..και σκεψου πως ηθελα να τα βαλω σε 125 λιτρο..οποτε αποφασισα να κανω αναπαρωγη στα δικα μου..σιγα σιγα αυξανεται το κοπαδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό!!!
Εγώ έχω 20 σε 200 λίτρα. Τα έψαχνα πολύ καιρό αλλά ήταν απλησίαστη η τιμή τους. Τελικά πήρα 10 από συνχομπίστα και τα άλλα 10 από μαγαζί αλλά καμία σχέση με 4 και 5 ευρώ. Οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα για να μη θεωρηθεί πως κάνω διαφήμιση. Αυτό που φοβάμαι είναι η θερμοκρασία το καλοκαίρι. Πέρυσι το ενυδρείο είχε φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς (και με ανεμιστήρες). Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω να μην ξεπεράσει τους 27. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πριν λίγο καιρό τα είχα δει κι εγω σε κάποια μαγαζια με κόστος περιπου 2ευρω...τότε που τα εψαχνα ομως...
![]() Το καλοκαίρι όντως θέλει προσοχή ...μέχρι 28 βαθμους δεν είχα τρελό προβλημα-αν και για τα συγκεκριμενα ειναι αρκετα υψηλη θερμοκρασια- απ οτι καταλαβα μπορει τα ψαρια να αντεχουν την υψηλη θερμοκρασια ,υπαρχει περιπτωση ομως να ξεσπασει σε ασθενεια λιγο αργοτερα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως δεν μ ενοχλει η "διαφημιση"!
Ο Σταυρος στην Αβυσσο, τα εχει 2 ευρω το 1! ![]() @evina, να σου ζησουν τα μικρα! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ευχαριστώ πολύ!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
celestichthys margaritatus | MixalisS | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 19-05-12 01:28 |
Galaxy Rasbora - Celestichthys margaritatus | takis07 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 21 | 20-07-11 15:40 |