|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος τακη!μονο που το τουλι θα πρεπει να αντικατασταθει με κατι αλλο για να μη βλεπονται πολυ τα ψαρια.αν βρω φυλλο pvc ισως κανει.
εχω βακελιτη αλλα ειναι χοντρος και πιο πολυ παιδεμα θα ειναι το κοψιμο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έβαζες μαύρο γεωύφασμα αντί για τούλι τι λες ; θα είχε καλή ροή το νερό ;
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτόμουν κάτι ανάλογο και είχα βρει αυτές τις βεντούζες. Ρίξε μια ματιά.
http://www.ebay.com/itm/5x-Black-Pla...item4d1b38c715 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ναι με τις τρυπες βολευει το τουλι αλλα τα ψαρια θαναι ολη μερα στην τσιτα
![]() δε χρειαζεται ναχει τοσες πολλες ας ειναι μεγαλυτερες και λιγοτερες.γιαυτο ειπα για το pvc.αν και νομιζω και απλο κοντρα πλακε θα κανει.δε θαναι μονιμο ετσι κιαλλιως. πρεπει πρωτα να δω ποσα αρσενικα θα εχω τελικα για να κανονισω ποσο θα χρειαστω ομως,κιαυτο θα το ξερω μονο οταν ερθουν μαλον... αλλιως θα παω για πλαστικα δοχεια και φιλτρακια εσωτερικα.η ενα αεροφιλτρο με αεραντλια.ετσι κιαλλιως κατι θα χρειαστω κ θα χαλασω λεφτα δεν το γλυτωνω. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο με 5 ευρώ πλεξιγκλας 50cm X 50cm 3mm διαφανές ή άσπρο (το leroy έχει μόνο αυτά) 3,80 το κοπίδι και 10 ευρώ τα 100 ml κόλλα από τον Πειραιά κάνεις παπάδες, η κόλλα είναι ένα θέμα αλλά με 100ml κολλάς πολλά μέτρα και θα την έχεις για καιρό, πες μου αν θες να πάω εδω στη γειτονιά να σου πάρω το κοπίδι και όταν έρθεις για τα σαλιγκάρια στο δίνω. Αφού πιάνουν τα χέρια σου θα φτιάξεις πολλά πράγματα με αυτό
|
||||
|
||||
![]()
βεντουζες πολυ πολυ πολυ δυνατες https://www.google.gr/search?q=%CE%B...l%3B505%3B8001 1¤ οι δυο με τρυπα στη μεση απο γνωστο σουπερ μαρκετ !δεν εχουν σχεση με τις ενυδρειακες απο θεμα αντοχης και συγκολησης πολυ πολυ πολυ καλυτερες παιδια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|