|
|
|||
|
|||
![]()
Το έβγαλε το βράδυ πάντως. Θερμαντήρα έχω στον κουβά που την έχω βάλει. Στη φωτό τη βλέπετε στο πλαστικό που την έβαλα από το ενυδρείο πριν πάει στον κουβά και για να μπορέσω να την βγάλω φωτογραφία.
@giorgosg Το θέμα είναι ότι δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Απλά φαίνεται να έχει κοκαλωμένη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί στο νερό όσο και αν κουνάει τα μπροστινά πτερύγια. @Diskus fan Από όλα αυτά που είπες τα γερατειά σκέφτηκα και εγώ αρχικά. Είναι η μεγαλύτερη που έχω, φαίνεται και στο μέγεθος σε σχέση με τα άλλα. Τα έχω δυόμιση χρόνια σχεδόν. Έχω και τα 8 αρχικά guppies, η συγκεκριμένη είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος. Και λογικά θα αρχίσω να βλέπω θανάτους από αυτά -παντού διαβάζω ότι ζουν 2-3 χρόνια. Λέτε να την έβαζα ξανά στο ενυδρείο; Με στεναχωρεί που είναι μόνη της σε ένα κόκκινο κουβά χωρίς να βλέπει. Να την έβαζα και απλά να μην άνοιγα το εσωτερικό φίλτρο για μια δυο μέρες ώστε να προστατεύεται από το ρεύμα; Αφού δεν πρόκειται για αρρώστια. |
|
|||
|
|||
![]()
τα έχεις δυόμιση χρόνια..!
μια χαρά σου ζήσανε... άσε την να πεθάνει ήσυχη... |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στο κουβά όμως;
|
|
|||
|
|||
![]()
Oxι.. στο ενυδρείο...
εγω ετσι κάνω και ανάπηρο οταν ειχα γκάπι στο ενυδρείο το άφηνα και όσο ζούσε.. αν στα τελευταία της βγάλει αρρώστιες τότε απομόνωσε την... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω δει διάρκεια ζωής... 4 χρόνια.
![]() http://diszhal.info/english/livebear...reticulata.php Ψάρι να ταλαιπωρείται σε κουβά... ΔΕΝ θα έβαζα. Στο Leroy έχω βρει πλαστικό κουτί αποθήκευσης 67 λίτρων με 10 ευρώ (και δώρο άλλο ένα ίδιο)... με ένα αερόφιλτρο και έναν θερμαντήρα ζουν άνετα αρκετά ψάρια, σαν το δικό σου.- |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γύρισα από δουλειά. Ακόμα ζει το καημένο. Αναπνέει φυσιολογικά κουνάει τα πλαϊνά πτερύγια. Η ουρά της και το πάνω πτερύγιο έχουν αρχίσει να λιώνουν να το πω; Έχει ενεργηθεί και φυσιολογικά απότι είδα από τα κόπρανά της.
Γίνεται να παρουσιαστεί ασθένεια εντός ενυδρείου από το πουθενά; Η να είναι όντως γεράματα; Είχε κανείς guppy σε γεράματα να δώσει τα φώτα του; Τη λυπάμαι. Έλεγα να τη βάλω ξανά στο ενυδρείο αλλά σαν να είναι χειρότερα μου φαίνεται (από οπτικής πλευράς γιατί το καημένο φαίνεται ότι προσπαθεί και δε δείχνει σε καμία περίπτωση άρρωστο ψάρι) ------------------------- Την έβαλα πάλι μέσα στο ενυδρείο. Η καημένη με το ρεύμα φαίνεται ότι προσπαθεί να κινηθεί αντίθετα αλλά δεν τα καταφέρνει. Σαν να προσπαθεί να δώσει κίνηση στο σώμα της και να μη μπορεί. Τώρα βρήκε κάλυψη μέσα στο κάστρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ichigo : 30-04-14 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μου ελεγες ότι ηταν μικροτερη σε ηλικια τοτε θα σου ελεγα ότι το πρόβλημα της μπορει να οφείλεται σε αιμομιξια αναμεσα στα ψαρια σου.Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα θα σου προτεινα να δωσεις μερικα ψαρια σου και να αγορασεις αλλα από καποιον συγχομπιστα η μαγαζι ώστε να ανανεωθουν τα αιματα.Μετα από 2,5 χρονια με τα ιδια ψαρια θα εχουν ζευγαρωσει αδερφια μεταξυ τους γονεις με παιδια κλπ δημιουργοντας ετσι προβλήματα υγειας, εξασθενιμενο οργανισμο κλπ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
GUPPY | G.GEORGIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-08-10 23:13 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
guppy | στέφανος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-02-07 22:43 |