|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το ελυσα με epsom salt αλατι ιμαλαιων. Για το δικο μου νερο βαζω δυο κουταλιες του γλυκου απο το καθενα σε 75 λιτρα βαρελι. Πρεπει να το κανεις με τεστ ομως και να μετρας μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο νουμερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
το αλατι ιμαλαιων ξερεις τι αλλο καλο κανει στα ψαρια? σκευτικα αντι για το απλο τυροκομικο αλατι να βαλω τετοιο στα γκαπακια μου. Εδω εχω γνωστο και εμπειστο εμπορο που το φερνει και μου εχει πει οτι ειναι πιο πλουσιο σε ιχνοστοιχεια μεταλλα... και καθαρο απο μολυνση γιατι ειναι ορυκτο και δεν ερχετε σε επαφη με εξωτερικες ανθρωποινες παρεμβασεις..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
θελω να ανεβασω τα νιτρικα!!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 20-05-10 20:34 |
πως μπορω να ανεβασω το kh? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 08-04-08 17:18 |