|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλα το micranthemum monte carlo για να μην έχω θέμα με τις αλγες γιατί από ότι έψαξα θα γεμίσω όπως αναφέρεται και εσείς! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι μόνο δεν προκαλεί άλγη αλλά τρέφεται με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι άλγες κι έτσι λοιμοκτονούν και καταστρέφονται. Επομένως το να έχεις marimo moss ball μόνο καλό κάνει στα ενυδρεία σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
2 φορές έβαλα σε διαφορετικά ενυδρεία,2 φορές τριχοειδη.
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τις δικές σου παρατηρήσεις, βάσει εμπειρίας ή το διάβασες κάπου?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Που μπορώ να βρω μία μπάλα marimo? Θέλω να την βάλω σε μία γυαλα κ αν την έχω για διακόσμηση μιας κ μου είπα ότι ή μόνη φροντίδα που θέλει είναι αλλαγή του νερού που κ που! ισχύει κάτι τέτοιο?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, στο aquario.gr έχω δεί κάνε τους ένα τηλ 210 93.32.860 είναι σχετικά κοντά σου, αλλιώς μπαίνεις σε petshop με ενυδρειακά και ρωτάς
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,μπορειτε να μου πείτε κ αυτό για την φροντίδα της τι ακριβώς χρειάζεται κ αν μπορώ να την έχω σε μία γυαλα σαν διακοσμητικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο,νερό και λίγο φως
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
MOSS BALLS MARIMO απαιτησεις | aNe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 19-07-10 21:05 |