|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks!
δεν ειναι δυσκολο πιστευω.. ζευγαρωνουν συνεχεια.. το δυσκολο ειναι (εαν τα εχεις σε φυτεμενο) να βρεις τα αυγα.. |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι , μεγαλωσε και ζει και βασιλευει!
![]() Δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του και ριχνω 2 φορες την ημερα ελαχιστη πουδρα.. δεν εφτιαξα ποτε αρτεμια.. το ψαρι μεγαλωνει πιο γρηγορα οπο οτιδηποτε γοννο εχω μεγαλωσει εως τωρα.. σε λιγο καιρο θα παει με τα αλλα gertrudae. πρεπει να υπαρχει απειρη infusoria στο γαριδαδικο, δεν εξηγειται αλλιως ![]() θα βγαλω και φωτο μολις βρω χρονο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο. Αφου εγινε η αρχη θα ερθουν κι αλλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Αννα!
λογικα θα απομονωσω σε ενα 30λιτρο με spawning mop το ζευγαρι.. γιατι εκει που τα εχω ζευγαρωνουν, αλλα χανω τα αυγα.. επισεις τα τρωνε και οι γαριδες.. |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωσαμε και μπηκαμε με τα αλλα gertrudae και τους γονεις!
νομιζω ειναι κοριτσακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις φυτα επιφανείας στο ενυδρειο τους; Αν όχι θα ηταν καλυτερα να εχεις ώστε τα νεογέννητα να βρισκουν καταφυγιο και τροφη την πρωτη δυσκολη εβδομαδα. Οσα περισσοτερα φυτα εχεις γενικα στο ενυδρειο τοσο πιο ευκολο θα είναι να επιβιωσουν. Εχεις δει τα μεγαλα να κυνηγανε τους γονους; Κάθε μερα εγω βλεπω και από ένα δυο νεογέννητα να κολυμπάνε στην επιφανεια και να μην ενοχλούνται καθολου από τα μεγαλα. Υπαρχουν και αρκετες γαριδες στο ενυδρειο που ισως τρωνε μερικα αβγα αλλα παντα καποια εκκολαπτονται. Δεν τους ριχνω άλλη τροφη παρα τους τριβω αρκετα την τροφη των μεγαλων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αννα,, οχι..δεν εχω φυτα στην επιφανεια... αν βαλω θα χαλασουν ολα τα αλλα..
ο φωτισμος δεν ειναι και σουπερ.. δεν εχω δει κανενα μικρο στο κυριως ενυδρειο.. ισως και να εχει βγει καποιο, αλλα να μην το εχω δει.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIP pseudomugil gertrudae | tsoui | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 21-02-14 00:33 |
Pseudomugil gertrudae | philorian | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 22-10-12 14:16 |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |