|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι θα το κανω!παιδια μια ερτηση ακομα φυσαω μεσα απ την αντεπιστροφη κ περναει κ απ της 2 μεριες ο αερας νανε χαλασμενες?
|
||||
|
||||
![]()
ναι χαλασμενη ειναι,πρέπει να βγενει απο την μια εξοδο αερα.οσω για το ταφ ειναι η καλυτερη λυση για δυο μπουκαλια,τωρα ετοιαζω τό ίδιο ακριβώς
|
||||
|
||||
![]()
τα πετ σοπ εδω δεν παιζει να εχουν αντεπισροφες σε καταστηματα με υδραλικα λογικα θα εχουν τωρα ε παιδια?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε σε υδραυλικα, δεν κάνουν οι ανεπίστροφες του νερού, σε πετσοπ, αν έχει ενυδρειακά είδη, σίγουρα θα έχει
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν πολλα θεματα και ιδεες στο φορουμ που σχετιζονται με τη διαχυση του DIY CO2. Ελαφροπετρα σιγουρα δεν κανει, γιατι δεν εχει πιεση η κατασκευη. Οπως και οι κλασικοι γυαλινοι diffusers που κυκλοφορουν στο ebay (τους εχω δοκιμασει).
Προσωπικα απο αυτα που εχω δοκιμασει, καλυτερη διαχυση ειδα με μικρο κυκλοφορητη και προσαρμοσμενο μικρο spray bar. Υπαρχει σε αυτο το θεμα και με μια φωτογραφια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S.!!! Μαγιά στο ενυδρείο! | genetix | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 12-02-18 23:08 |
Μαγιά | Malindaar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-03-11 21:25 |
Ζάχαρη και μαγιά στο ενυδρείο. | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-03-06 01:17 |
Χάλασε η μαγιά; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-07-05 09:36 |