|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα για την τροφη... Απ'οτι καταλαβα πρεπει να εχω διαφορετικες και να κανω μια μειξη. Σπιρουλινα, την αλλη για τα χρωματα που γινονται εντονα κλπ. Ποσες ομως διαφορετικες χρειαζονται; στο εμποριο υπαρχουν παρα πολλες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ όταν τρως ανακατεύεις... μακαρόνια με φασόλια, προσθέτεις κρέας βραστό, μουσακά και ΔΕΝ ξέρω εγώ τι άλλο;
Την κάθε τροφή θα την δίνεις... σαν ξεχωριστό γεύμα (και θα παρατηρείς προσεκτικά ΑΝ την τρώνε. Φυτική τροφή όπως η σπιρουλίνα... 1-2 φορές την εβδομάδα. Η κάθε εταιρία έχει δική της συνταγή... διάλεξε και πάρε ανάλογα με τα ψάρια σου (διάβασε για τις ανάγκες τους... ΜΗΝ περιμένεις... να σου πω εγώ τι θα αγοράσεις).- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το forum στα Ελληνικά είναι...
http://www.aquatek.gr/vb/index.php |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Τα πάντα υπάρχουν και μάλιστα γραμμένα πολλές φορές... δυστυχώς οι περισσότεροι βαριούνται να ψάξουν (είναι πιο εύκολο να ανοίξουν ένα θέμα) με αποτέλεσμα... να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια!!!!!
![]() 2. Παρακαλώ.- |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια επανερχομαι γιατι ενω η ανουμπια εβλεπα οτι πηγαινε καλα (βγαζει και νεο φυλλαρακι) ειδα σημερα οτι κι αλλο φυλλο της αρχισε να κιτρινιζει... Γιατι συμβαινει αυτο; Βαζω υγρο λιπασμα μια φορα τη βδομαδα τη μιση δοσολογια απ'οτι λεει στο κουτι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |