|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς φίλε μου δεν γνωρίζω από τιμές. Επίσης, δεν ξέρω το συγκεκριμένο σύστημα αν μπορεί να πάρει κάποιο επιπλέον κοντρολάκι για ανατολή - δύση. Για να κάνεις ανατολή - δύση θα πρέπει να έχει κάποια είσοδο όπου θα μπορείς να αυξομειώσεις την ένταση του φωτισμού από εξωτερικό κοντρόλερ.
Διαφορετικά, όταν αποφασίσεις να βάλεις ανατολή - δύση κρατάς τα led και αλλάζεις τον κοντρόλερ με κάποιον που έχει αυτή την δυνατότητα ο ίδιος. Καλύτερα να ρωτήσεις το μαγαζί που θα τα προμηθευτείς. |
|
||||
|
||||
![]()
μχχχ μαλιστα!! και μια αλλη ερωτηση!! απο οτι ξερω οι λεντοταινιες εχουν ταινια διπλης που τις κολας εκει που θες... λογικα αν τις κολισω μονο με αυτο απο τους υδρατμους του ενυδρειου και την υγρασια δεν θα ξεκολισουν??επισεις απο οτι μου ειπε αυτος στο μαγαζι ειναι αδιαβροχες! ισχιει αυτο? εχω ακουσει σε πολλους οτι καιγοντε...
|
||||
|
||||
![]()
σε 15 ενυδρεία έχω φωτισμό led οι τιμές είναι αυτές που σου ανάφερα παραπάνω και μπορείς να τις προμηθευτής από τα ιντερνετικά μαγαζιά που σου ανάφερα η αν ψάξεις λίγο θα βρείς πάνω κάτω τις ίδιες τιμές
η ταινία αν τις βάλεις λίγο ενυδρειακή σιλικόνη στις άκρες δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από το ενυδρείο όπως και δεν θα πάρει ποτέ νερά αν είναι ip 65 και έχεις μονώσει τις άκρες υπάρχουν οι βρεχουμενες ip 65 υπάρχουν και οι αδιάβροχες πλήρως ip 68 με ip 65 είσαι μια χαρά . καλή ανάσταση
|
||||
|
||||
![]()
πηγα σε 3 μαγαζια εξιδικευμενα σε λεντ... αυτη ηταν η χαμιλοτερη τιμη που πηρα και θα με βοηθησει να το φτιαξουμε κιολας απο οτι ειπε... τωρα δεν ξερω τι να πω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη 70χ45χ40 | karxarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 15-09-09 06:19 |
Αγορα ολοκληρωμενου συστηματος CO2 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 18:56 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |
κατασκευη DIY CO2 | GEORGE ARGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-07-05 14:01 |