|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για σαμπ το έχω σκεφτεί αλλά έχω ακούσει ότι θα έχω υγρασία και παραπάνω θόρυβο Νιτρικά στη βρύση έχω μηδέν και σε κάθε αλλαγή κάνω μείξη με νέρο από ΑΟ και βρύση ώστε να έχω το επιθυμητό Gh, kh Τα φίλτρα μου τα καθαρίζω και δεν μπουκονουν τουλάχιστον όσο βλέπω εγώ... Και 25 έχω πριν τη αλλαγή αλλά μέσα από 2 - 3 ημέρες έχω πάλι κάπου εκεί... |
|
||||
|
||||
![]()
λαθος καταλαβες,το αντιθετο λεω.
αν και,ενα μικρο ποσοστο απονιτροποιησης γινεται και στο φιλτρο. αλλα ειναι πολυ μικρο για να μας ενδιαφερει. δεν ειναι αυτη η κυρια δουλεια του φιλτρου,απλα συμβαινει και αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χωρις φυτα, με ενα fluval 106 στα 60 λιτρα με 11 Τrigonostigma Espei μετραω νικτρικα 0. Μηπως παιζει ρολο που το φιλτρο ειναι δυνατο (για τα λιτρα) και εχει καλο καδο απο θεμα χωρου για βιολογικο υλικο (παλι για τα λιτρα, των αριθμο των ψαριων του ενυδρειου και την ποσοτητα τροφης που χρειαζονται)?
Μηπως δηλαδη σου λενε οτι αν ειχες ενα μεγαλυτερο φιλτρο (πχ 2080 που προταθηκε) θα μετρουσες λιγοτερα νιτρικα?
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κάποια φίλτρα τα λεγόμενα απονιτροποιητές, έβγαζε η eheim ένα μοντέλο τέτοιο, δεν ξέρω εάν θα βοηθούσε ψάξτο λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα ειναι τα λιγα λιτρα.ποσες φορες να το πουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι να "μαλιάσει η γλώσσα σου"... όπως η δικιά μου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει πιθανοτητα να εχει σχεση, αν το βιολογικο υλικο ειναι παλιο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|