|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν διαβάσεις τα συστατικά για τα λιπάσματα φυτών τα περισσότερα γράφουν ουρική αμμώνια.
Μετά είναι η προσθήκη χαλκού όταν είναι πλήρες και στην καλύτερη αναγράφουν μέχρι το 65% τι? Περιέχουν το υπόλοιπο αφήνεται κενό. Αυτά είναι σαν διαφορές . σίγουρα υπάρχει μια υπερτίμηση στην αξία κάποιον προϊόντων .απλά πρέπει να βαδίζουμε εκ του ασφαλούς |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το υπόλοιπο % που δεν αναγράφουν ειναι χημικά πρόσθετα... και αυτά δεν ξέρουμε κατά πόσο ειναι ασφαλή για τα ψάρια... ξέρω από εταιρία που κατασκευάζει τέτοια λιπάσματα, οτι καλό ειναι να μην μπαίνουν τέτοια προιόντα σε ενυδρεία με ψαράκια.. βασικά ουτε αυτοί ξέρουν ακριβώς πόσο τοξικά μπορεί να ειναι στα ψάρια.. όταν ζήτησα να μου φτιάξουν ένα λίπασμα με ''καθαρές ουσίες'' Ν-Ρ-Κ + ιχνοστοιχεία υδατοδιαλυτά, μου είπαν να τους δώσω ακριβώς την σύσταση σε ποσοστό % που θέλω απο το καθε στοιχείο... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, προχθές παρέλαβα ένα δέμα με Νιτρικό Κάλιο το οποίο όμως δεν ήταν σε μορφή σκόνης όπως περίμενα αλλά σε μικρούς κόκκους όπως η φακή.Το κατάστημα απο το οποίο το αγόρασα με διαβεβαίωσε οτι ήταν 99% καθαρότητας.Εγω όμως λόγω της μορφης του έχω μια επιφύλαξη για να το βάλω στο ενυδρείο μου.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει μια γνώμη??
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο ασπρο ειναι κατασπρο? Εδω σερρες ετσι ειναι τα λιπασματα και μπαινουν σε ενυδροπονιακα συστηματα κλπ αφοβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι άσπρο και ισως κάνει και μια μικρη απόχρωση του ροζ.Παιδια αν το έχει χρησιμοποιθήσει και καποιος άλλος σ αυτη τη μορφη ας μου πει για να ειμαι σιγουρος πριν το χρησιμοποιήσω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οικονομικός τρόπος μείωσης Ph | Da Gypsy Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 21-06-11 22:57 |
Οικονομικός κυκλοφορητής για μινι sump..αξίζει;; | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 10-06-11 18:41 |
Τρόπος διάχυσης CO2 | batman_gardiki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-01-09 17:34 |
Υπάρχει τρόπος; | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-03-08 14:36 |