|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
κ.ω.σ.τ.α.ς. σωστές οι συμβουλές σου.. περιμένω να πάω και θάλασσα να πάρω περισσότερες πέτρες. gordon thanks φίλος!! Κλεόβουλε αν κατάλαβα spray bar εννοείς το σωληνάκι που πετάει νερό στο ats. Κάτι τέτοιο έχω εγκαταστήσει. Για τη ροή έβαλα μια επιπλέον φώτο να καταλάβεις: http://i1373.photobucket.com/albums/...psb1f386fc.jpg Ο κυκλοφορητής απλά είναι διακοσμητικός και υπάρχει μόνο για το σενάριο μήπως μετά από πολύ διάβασμα το γυρίσω σε θάλασσα. Το ενυδρείο είναι με παραγγελία. Αν θες πληροφορίες στείλε μου Pm. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το κοιτάξω.. Ποια είναι η άποψή σου για την ελαφρόπετρα που λένε τα παιδιά πιο πάνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό "βιολογικό" υλικό. Εφάμιλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξεπλάγην όταν μου το είπαν τα παιδιά πιο πάνω, δεν το ήξερα. Χαίρομαι που υπάρχει και το forum και μαθαίνουμε και 5 πράγματα παραπάνω..
------------------------- Κλεόβουλε μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω σφουγγάρι κατάλληλο όπως ανέφερες, εκτός από pet shop λόγω κόστους; (πχ μου είπατε για ελαφρόπετρα φθηνή στο practiker. Κάτι ανάλογο για σφουγγάρι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη FOEAP1 : 14-04-14 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου 360 lt (Λίμνη Malawi) | mgiokas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 02-03-15 19:19 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi!! | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 72 | 05-03-13 17:54 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |