|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ειδα στην φωτο σου σωστα το βαζεις,
Οταν λεμε ψυxρη κολληση εννοουμε οτι η κολληση πρεπει να γυαλιζει, να μην ειναι θολη, να μην κανει μπαλακι.. να ειναι απλωμενη ομοιομορφα πανω στον δρομο.. η com στο πισι παιζει ειναι τσεκαρισμενη; επισης της παραμετρους στο icprog τσεκαρε να βαλεις σωστα.. το led αναβοσβήνει κανονικα η στιγμιαια ; |
|
|||
|
|||
![]()
οτι λέει στην παρουσιαση το εχω διπλοτσεκάρει
δεν την εχω τσεκαρει αλλα το ledακι αναβει κανει να σβηση και ξανα αναβη 2 η 3 φορες ------------------------- οπος το εχω στην φωτο ετσι το βαζω αυτο ειναι το σωστο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θωμάς Αμπατζίδης : 11-04-14 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σωστα το βαζεις, κατω αριστερα η τρυπα το 1 απο την μερια του led, αν τσεκαρεις την πλακετα αναποδα πρεπει να εχει δρομο στο ποδι 4 κ 5..
τσεκαρε την com, τσεκαρε λιγο την πλακετα σου μην εχεις κανα βραχυκυκλωμα, η κομμενο δρομο.. το led αν θυμαμαι καλα, αναβοσβήνει αρκετες φορες κατα την αντiγραφη του hex πανω στο pic με εντονο/κανονικο χρωμα.. to pic το σωστο ; |
|
|||
|
|||
![]()
τους δρομους τους τσεκαρα με βολτομετρο με το μπιπερ ειναι οκ
την com πως να την τσεκάρω? το pic εχω το 16F628-04/p |
|
|||
|
|||
![]()
σωστο το pic,
με πολυμετρο εννοεις ; το βαζερ του χτυπα παντου αν ενωνει.. παρε ενα κοπιδι και περνα ολες τις ενωσεις μην υπαρχει κανα βραχυκυκλωμα, την com τσεκαρε την με κανα modem κτλ.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτά για σήμερα είμαι κομμάτια ύπνο- δουλειά- και το μεσημέρι πάλη ευχαριστώ για την βοήθεια θα γράψω αποτελέσματα αύριο καληνύχτα |
|
|||
|
|||
![]()
καλη σου νυχτα..
θα παιξει που θα παει.. σιγα σιγα.. αν δεις οτι δεν σου καθεται με τπτ, ασ το για 2-3 μερες και ξαναπιαστω με καθαρο κεφαλι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |