|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα ακριβως ποιος ειναι δεν ξερω.μαυρος ειναι.ουτε τιγρε ουτε αλμπινος.γιατι ειναι ρισκο?
------------------------- γιατι ειναι ρισκο?δεν ξερω αν σου απαντησα πριν.συγνωμη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 10-04-14 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιώς το παίρνεις και μετά από λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το δίνεις αλλού, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή τη λύση. Και επειδή έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο δεν μου άρεσε. Στην αρχή μάζευα ότι ψάρι υπήρχε (πλεονεξία) , μετά άρχισα να μοιράζω από εδώ και από εκεί. Κατάλαβα πως δεν τους αξίζει αυτή η ταλαιπωρία, ούτε και η δικιά μου στεναχώρια που τα αποχωρίζομαι
|
|||
|
|||
![]()
εγω οσους ειχα δεν μεγαλωνανε ρε συ τι στο καλο.γιατι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
30 πόντους μικρό είναι ; Να μη θέλει και 250-300 λίτρα το τερατάκι σου ;
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν πολλα ειδη pleco, απο 2 εκ εως 1 μετρο
30 εκ παντως δεν κανει για τετοιο ενυδρειο. Καποιος ancistrus το πολυ, να κανει. (Μη ξεχναμε και την ασχημη περιπτωση του νανισμου, οταν δεν μεγαλωνει οσο πρεπει ενα ψαρι οταν ειναι σε μικρο χωρο). Οριακα στο ενυδρειο χωρανε κα τα Gourami. Ομως μονο ενα αρσενικο με 2-3 θηλυκα απαραιτητα. Περισσοτερες πληροφοριες για τις αναγκες σε διακοσμηση και παραμετρους νερου εδω http://www.seriouslyfish.com/species...us-microlepis/ Το υλικο του βυθου και οι πετρες, δεν πρεπει να ειναι ασβεστολιθικα. Τα μεχρι τωρα ψαρια που εχουν αναφερθει, ειναι μετρια μαλακου νερου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση παιδια.τα 2 moonlight που εχω πως θα ξεχωρισω το φυλο τους?δεν τσακωνονται και συνυπαρχουν αρμονικα.ειναι ασημενια απο την κορυφη ως τα νυχια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς είναι μικρά ακόμα... ή οι συνθήκες του νερού σου... ΔΕΝ τα έχουν κάνει να δείξουν κάτι. Στα γκουράμι συνήθως τα αρσενικά έχουν πιο μυτερό πάνω πτερύγιο (τα θηλυκά πιο στρογγυλό).
Υπάρχει διαφορά και στο κάτω (σε κάποια είδη τους)... πιο φαρδύ με "ξέφτια" στα αρσενικά. Διάβασε κάποια πράγματα κι' εδώ... http://diszhal.info/english/labyrint...microlepis.php |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 56 | 28-05-14 18:06 |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |