|
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι!αν ειναι ετσι θαχω τελειωσει μεχρι την τριτη
![]() θα δω και με τις γωνιες τι θα γινει και πως θα μπουνε γιατι εχει αρκετες γωνιες το πλαισιο που εκανα.ισως να θελει καμια αλλαγη σε κατι. θα παρω την επενδυση πρωτα και μετα θα δω τι χρειαζεται. κατεληξα σε αυτη αν τη βρω. |
|
||||
|
||||
![]()
τζιφος στον γαιολιθο με τις τεχνητες πετρες που ειδα.
δεν περιμενα οτι θα ητανε ετσι. καποιες ητανε πολυ βαριες και ολες σχεδον δεν υπαρχει περιπτωση να κοπουνε χωρις κοφτη για πλακακια τουλαχιστον. κανα δυο ειδη μονο απτα πανελ που ειδα ητανε σε στυλ πλακα καρυστου,αλλα σε μικρα σχετικα τεραγωνα και ορθογωνια κομματια που θα μπορουσανε να κοπουνε με το χερι για να τα βαλω οπως με βολευει,αλλα αυτα δεν εχουνε καμια σχεση με την οψη που θελω εγω. εγω εβλεπα να γραφουνε τεχνητη πετρα και νομιζα θα ητανε κατι συνθετικο και σχετικα ελαφρυ.δεν τα ειχα δει ποτε απο κοντα. αυτα ητανε πολυ βαρια.δηλαδη ενα τετραγωνικο που θα εβαζα στη λιμνη θα ζυγιζε ενα 100-150 κιλα στο νερο. δεν υπαρχει περιπτωση να σταθουνε σε φελιζολ και αν ειναι τοσο βαρια δεν αξιζει.καλυτερα να παρω μεγαλυτερη λιμνη και να εχω το βαρος σε λιτρα. οποτε παλι για ψαξιμο ειμαι αυριο για εναλλακτικες... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι βρε Γιώργο δεν φτιάχνεις με DOW ή φελιζόλ και τσιμέντο μόνος σου ; Όπως κάνουμε τις πλάτες σε ενυδρεία
------------------------- Τώρα που το θυμήθηκα, υπάρχουν πλαστικά πανελ απομίμησης πέτρας που τα κολλάς με απλή σιλικόνη, τα έχω δει στο χρωματοπώλη της γειτονιάς μου. Τα κόβεις με ψαλίδι , λυγίζουν και από ότι μου έχει πει δεν παθαίνουν τίποτα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-04-14 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τακη αυτο ειχα κανει περσι.δεν θελω ομως να μπλεξω παλι με τσιμεντα.θελω κατι πιο "καθαρο".εκτος αυτου,αν βρω κατι που μου αρεσει οπτικα μπορει να παρω περισσοτερα τετραγωνικα και να καλυψω και τον τοιχο απο πισω ωστε να φαινεται σαν ενα με τη λιμνη εκεινο το κομματι της βεραντας.
δεν μπορω να το κανω αυτο με φελιζολ και τσιμεντο γιατι ειναι μεγαλη επιφανεια και θα βγει χάλια μαλον. τα πλαστικα που λες δεν τα εχω δει ποτε.αν βρεις καμια φωτο κλπ ωστε να ξερω πως να τα ζητησω,θα βοηθησεις πολυ! μια αλλη λυση ειναι αυτη http://www.tepostone.gr/index.php/el...#τεχνητή-πέτρα αλλα δεν ξερω κοστος θα μαθω αυριο.εκτος αν βρω τιποτα σχετικα με τιμη τωρα στο ιντερνετ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε μια ματιά εδώ
https://www.google.com/search?q=%CE%...w=1280&bih=641 θα περάσω το πρωι να τον ρωτήσω ------------------------- Ναι, το είδα, tepostone το λένε όντως δες και ενα βίντεο που βρήκα https://www.youtube.com/watch?v=BcTcnZmQmv8 ------------------------- Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω αν αυτό το υλικο μπορεί να μπεί και μέσα στο ενυδρείο και φυσικά να είναι ασφαλές για τα ψάρια
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-04-14 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
thanx!
δεν ειναι και πολυ κακο... και στη σελιδα τους εχουνε αρκετα χρωματα. μαλον ειμαι για καλυβια αυριο. ελπιζω να μου αρεσουνε κ απο κοντα και να μην παω τσαμπα. δεν ξερω πως θα φαινεται αν μπει και χωρις αρμο... ------------------------- καλη ιδεα...θα ρωτησω αυριο και για τοξικοτητα... ------------------------- ο κουκος αηδονι θα μου παει http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=6694 καλη ειναι βεβαια,και θα τα πληρωσω μονο μια φορα,αλλα αν χρειαζεται ασταρωμα κλπ οπως λενε,τοτε δεν μπορω να το βαλω και στον τοιχο γιατι δεν ειναι δικο μου το σπιτι,οποτε απτα 5 τετραγωνικα της συσκευασιας τα 4 θα μου μεινουνε ![]() αντε πες να βαλω σε ολη τη λιμνη γυρω γυρω και απο πισω που δεν θα φαινεται,παλι τα μισα θα μεινουνε αχρειαστα. εκτος αν μπορει να κολληθει και με σιλικονη... υ.γ αποτι βλεπω τωρα εχουνε και πιστοποιητικο iso και ce αν λεει κατι αυτο για την τοξικοτητα.δεν ξερω τι παιζεται με αυτα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 07-04-14 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Αρκει να το θυμηθώ)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |