|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες και οι δυο..με το τετραγωνικο πανε ,μαλλον κολλητα τοποθετουνται..Δε νομιζω να κοβονται δυσκολα,με καμια λαμα απο σιδεροπριονο..
|
||||
|
||||
![]()
θα τους παρω αυριο να δω τιμες στο τετραγωνικο.θα παω μια βολτα και απο Leroy merlin μαλον μηπως και εχουν τιποτα παρομοιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι συνθετικό υλικό, πολυ ελαφρύ και κόβετε και με χειροπρίονο.Αν θυμάμαι καλά στο Leroy κατά μέσο όρο παίζουν στα 35¤/m2
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι καπου τοσο υπολιζω κιεγω με βαση τιμες που εχω δει στο ιντερνετ.
το μονο θεμα ειναι το πως θα ταιριαξουνε τα κομματια και πως ακριβως ειναι.μηπως θελουνε στοκαρισμα κλπ τα συγκεκριμενα.θα δω αυριο θα παω αποκει στο μαγαζι που εβαλε ο bill. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ύψος είναι στάνταρ,δεξιά και αριστερά κουμπώνει το ένα με το άλλο σαν παζλ φαντάσου στοκάρισμα δεν χρειάζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι!αν ειναι ετσι θαχω τελειωσει μεχρι την τριτη
![]() θα δω και με τις γωνιες τι θα γινει και πως θα μπουνε γιατι εχει αρκετες γωνιες το πλαισιο που εκανα.ισως να θελει καμια αλλαγη σε κατι. θα παρω την επενδυση πρωτα και μετα θα δω τι χρειαζεται. κατεληξα σε αυτη αν τη βρω. |
|
||||
|
||||
![]()
τζιφος στον γαιολιθο με τις τεχνητες πετρες που ειδα.
δεν περιμενα οτι θα ητανε ετσι. καποιες ητανε πολυ βαριες και ολες σχεδον δεν υπαρχει περιπτωση να κοπουνε χωρις κοφτη για πλακακια τουλαχιστον. κανα δυο ειδη μονο απτα πανελ που ειδα ητανε σε στυλ πλακα καρυστου,αλλα σε μικρα σχετικα τεραγωνα και ορθογωνια κομματια που θα μπορουσανε να κοπουνε με το χερι για να τα βαλω οπως με βολευει,αλλα αυτα δεν εχουνε καμια σχεση με την οψη που θελω εγω. εγω εβλεπα να γραφουνε τεχνητη πετρα και νομιζα θα ητανε κατι συνθετικο και σχετικα ελαφρυ.δεν τα ειχα δει ποτε απο κοντα. αυτα ητανε πολυ βαρια.δηλαδη ενα τετραγωνικο που θα εβαζα στη λιμνη θα ζυγιζε ενα 100-150 κιλα στο νερο. δεν υπαρχει περιπτωση να σταθουνε σε φελιζολ και αν ειναι τοσο βαρια δεν αξιζει.καλυτερα να παρω μεγαλυτερη λιμνη και να εχω το βαρος σε λιτρα. οποτε παλι για ψαξιμο ειμαι αυριο για εναλλακτικες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |