|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελος μια ερωτηση για συνδιασμο με σκαλαρια. Εκτος απο τα 6 corydoras και εναν pleco τι αλλο μπορω να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν εχεις ορεξη για ακομα πιο συχνες αλλαγες νερου βαλε κι αλλα 2 αγγελοψαρα
Ο πλεκο μονο θα κανει μισο κιλο σκατο την ημερα οταν μεγαλωσει (και μεγαλωνει πολυ) ( τα λεω χυμα γιατι δεν καταλαβαινεις μαλλον οτι περισσοτερα και μεγαλυτερα ψαρια ισον και περισσοτερη συντηρηση εκτος απο στριμωγμα)
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα pleco να μη βάλεις, γίνεται μεγάλο ψάρι και χρειάζεται από μόνο του 200-250 λίτρα, έχω ακούσει πως υπάρχουν και μικρόσωμα pleco αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια αμα μεγαλωσει ο pleco σε σημειο που να μην "επιτρεπεται" να ειναι στα λιτρα μου θα τον δωσω. Αλλα δεν μου απαντησατε τι συνδιασμο μπορω να κανω με στα σκαλαρια , εκτος απο ψαρια βυθου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Προσωπικά, έχω χρυσόψαρα και παρακαλάω το θεό να με αξιώσει να τα δω να πεθαίνουν απο γηρατειά (υπολόγισε πως τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν ακόμα και 40 χρόνια, δηλαδή εγώ θα είμαι 90)
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-04-14 στις 10:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εγω δεν μενω πολυ σε κατι. Δηλαδη αρχισα με 4 corydoras,1 pleco,4 tetra,1 silver shark και 3 tiger. Στη συνεχεια πηρα αστακο ειχα μια απωλεια τον εδωσα.Τωρα εδωσα τα tetra,τα tiger και τον silver shark για να αλλαξω ψαροσυνθεση.Τωρα εαν εσεις θελετε να εχετε τα ψαρια επαοριστον ενταξη τι να πω το σεβομαι αλλα εγω δεν μπορω να το κανω.Και ξανα ρωτω τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω.(παντα φιλικα ετσι δεν θελω να παρεξηγησω κανεναν ;D )
|
![]() |
Tags |
scarale tank |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλαρια??? | petros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 27-11-12 22:20 |
Σκαλαρια | zouper | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 06-08-12 10:08 |
σκαλαρια | kostas/poseidonas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 01-09-11 13:51 |
σκαλαρια | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-02-08 16:13 |
Δημιουργεια reef 90l. | AMAZONIOS | Reef | 14 | 11-06-07 11:38 |